Turkcell'in AKK'den Yemeyen Kapsamlı Oyun Platformu: Gamecell

1
0
0
0
0
Turkcell'in AKK'den Yemeyen Kapsamlı Oyun Platformu: Gamecell
Turkcell, bugün düzenlediği lansmanla Türk Telekom'un Playstore'una rakip oyun platformu Gamecell'i tanıttı.

Turkcell, bugün düzenlediği lansmanla birlikte yeni oyun platformu Gamecell'i tanıttı. Turkcell'in bilgisayar oyunları kısmında Türk Telekom'un Playstore'una rakip olacak oyun platformu; bilgisayar oyunlarının yanı sıra mobil oyunlar ve oyunlara yönelik inceleme gibi içeriklerle de kullanıcılara hizmet sağlıyor.

İnternet sitesine girdiğiniz zaman Buzz, Hive, Pin, Market ve App şeklinde kategorilere ayrılan Gamecell; sadece bilgisayar oyunlarını ve mobil oyunları kullanıcılara sunmakla kalmıyor aynı zamanda Pin üzerinden çevrimiçi olarak oyunlarda kullanılabilecek kodları da satışa sunuyor.

Buzz kategorisinde ise oyun dünyasından güncel haberleri ve incelemeleri barındıran Gamecell, bu kategorisiyle bir oyun blogunu da içinde sunarken Hive kategorisinde ise e-spor tutkunlarına çevrimiçi ve çevrimdışı turnuvalar hakkında bilgi vererek katılım imkanı sunuyor.

Superonline müşterilerine özel AKK kampanyası

Aynı zamanda Turkcell Superonline ile internet servis sağlayıcılığı da üstlenen Turkcell, Gamecell platformuyla birlikte oyunlar kısmında da önemli bir kampanya sunuyor. Superonline Fiber müşterileri Gamecell'den alacakları 20TL ve üzeri oyunları turbo modta adil kullanım kotasına takılmadan indirebilecek.

Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz gün benzeri bir uygulama da Türk Telekom'un Playstore'unda gelmişti, o konuyla ilgili bilgiyi bu bağlantıdan alabilirsiniz.

Faturaya ek taksitle oyun satın alın

BigKazan ve Turkcell işbirliği ile ortaya çıkan Gamecell, aynı zamanda oyun tutkunu Turkcell müşterileri için ekstra bir avantaj daha sunuyor. İsteyen kullanıcılar Gamecell'den faturaya ek taksitle oyun satın alabilecekler.

İlk etapta oldukça ilgi çekici görünen Turkcell'in Gamecell'i özellikle Turkcell ekosistemi içerisinde önemli bir yere sahip olacaktır. Gamecell platformuna bu bağlantıya giderek ulaşabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0