Turkcell, Kaan Terzioğlu’nun Yerine Murat Erkan’ı Vekil Atadı

28
9
2
2
0
Turkcell, Kaan Terzioğlu’nun resmi olarak Genel Müdürlük görevinden ayrıldığını açıkladı. Terzioğlu’ndan boşalan koltuğa vekaleten Murat Erkan geçecek.

Türkiye’nin önemli firmaları arasında yer alan GSM operatörü Turkcell, Genel Müdür Kaan Terzioğlu’nun görevden ayrıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)’na resmen bildirdi. Bu ayrılığın ardından şirket yönetiminde değişiklikler yaşandı.

Kaan Terzioğlu’nun yerine vekaleten Murat Erkan atandı. Murat Erkan’ın görevi olan Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevi ise Kadri Özdal’ın oldu.

Turkcell’in açıklamasında, 1 Nisan 2015’de göreve atanan Terzioğlu’nun 15 Mart itibarıyla kendi isteğiyle görevden ayrıldığı belirtildi. Ardından gerçekleşen vekil atamaları da bu açıklamada yer aldı.

Terzioğlu, istifasıyla ilgili bir açıklama yaparak, “Turkcell'de görev yaptığım 4 yıla yakın dönem boyunca, Türkiye'nin lider mobil operatörünü dünyanın ilk dijital operatörüne dönüştürdük ve telekom sektöründe örnek gösterilen bir firma haline geldik. Bu dönemde, ülkemize, paydaşlarımıza ve müşterilerimize değer yaratmak için onlarca yıllık iş tecrübesine sahip profesyonellerimizden, iş hayatına yeni atılan genç yeteneklerimize kadar bir takım olarak durmadan çalıştık. Bu güçlü takımın daha yeni rekorlara ve başarılara imza atacağına inancım tamdır" dedi.

Görüşleri sorulan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça ise, "Turkcell olarak Sayın Kaan Terzioğlu'nun Genel Müdürlüğü döneminde birçok ilke ve başarılara imza attık. Kendisine bugüne dek sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki iş ve özel yaşamında başarılar diliyoruz. Yönetim kurulumuz, müşteri odaklılığını esas alarak dijital operatör vizyonu ile tüm hissedar ve paydaşlarımıza değer yaratma önceliğini sürdürecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak : https://www.dunya.com/sirketler/turkcellden-kaan-terzioglu-aciklamasi-haberi-441394
28
9
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
28
9
2
2
0