Uygun Fiyatlarla Hosting Hizmeti Sunan Yerli Firma: Turkishost

0
0
0
0
0
Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden çıkan Turkishost, uygun fiyatlı hosting, sunucu ve alan adı hizmeti sunuyor.

Günümüzde artık hemen hemen her firmanın bir internet sitesi mevcut. Reklam panoları ya da kanallara vereceğiniz reklamdan çok daha fazla kişiye erişebileceğiniz internet mecrasında gerekli olan kişisel ya da firma internet siteleri için ise bir hosting firmasına ihtiyaç duymaktasınız. Bu konuda size en iyi yardımı yapabilecek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan Turkishost, hosting, sunucu ve alan adı gibi konularda size yardımcı olacak.

Eğer bu konular ile alakalı hiçbir bilginiz yoksa direkt olarak site yapımı ve sitenin barındırılması hizmetlerini paket olarak da alabilirsiniz. Aynı zamanda kurumsal mail sunucu, ücretsiz hazır siteler, sql sunucuları ve aynı şekilde hosting paketlerinde alan adı transferi gibi seçenekleriyle bir internet sitesi için aradığınız tüm hizmetleri sunan Turkishost, hazır site kurulumu için ise ücretsiz bir hizmet vererek size bulabileceğiniz en avantajlı hosting hizmetlerinden birini sunuyor.

Ayrıca “Ben oyuncuyum, oyun sunucusu lazım” diyorsanız bu konuda da yardımcı olabilecek olan Turkishost, uygun fiyatları ile oyunlarınızda kullanabileceğiniz farklı paketlerdeki sunucuları da sizlere sağlıyor.

Hazır site kurulumu için Emlak, Haber, E-Ticaret ve Website şeklinde seçenekler sunan ekip, iş kolunuza ya da kişisel düşüncenize göre hazır bir site temin etme, ya da belli ücretler karşılığında sadece size özel bir site kurulumu yapma hizmeti sunmakta.

Turkishost üzerinden bir siteye sahip olmak, ya da diğer hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız buradaki bağlantıdan siteye ulaşarak size en uygun paketi seçerek bir web sitesi oluşturabiliriniz.

*SPONSORLU İÇERİK

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0