Türkiye’deki Çalışan En Eski Şalteri Getirene İtalya Tatili Hediye Edilecek

54
10
5
2
1
Schneider Electric, Türkiye’nin çalışan en eski elektrik şalterine sahip olduğunu ispat eden bir çifte tatil hediye edecek. Tatil rotası ise İtalya olacak.

Evinizde ciddi anlamda eski bir şalter kullanıyorsanız ve henüz elektrik sorunlarından dolayı şalteri parçalayıp çöpe atmadıysanız, emektar şalteriniz size bir İtalya tatili kazandırabilir.

Schneider Electric, yeni ve oldukça dikkat çekici bir kampanya ile gündeme geldi. Firma, Türkiye’nin çalışır durumdaki en eski şalterinin peşine düştü.

Firmanın açıklamasına göre, bir tesise monte durumda bulunan, çalışır haldeki en eski şalteri paylaşan kişiye iki kişilik tatil paketi verilecek. Tüm orta gerilim ve açık tip alçak gerilim kesiciler ile bu yarışmaya girmek mümkün olacak.

20 Mayıs - 20 Haziran 2019 arasında gerçekleşecek olan yarışmada, kişlerin kendi bilgilerini, şalter barkod resmini ve üretim tarihini mail yoluyla firmaya ulaştırması gerekiyor. Bu bilgileri [email protected] adresine e-posta yoluyla ulaştırmak gerekiyor.

Muhtemelen en eski şartel eski fabrikalardan, daha doğrusu atölyelerden birinden çıkacak. Bu kampanyanın arkasında ise Schneider'in 175 yıllık tarihi ile alakalı bir reklam projesi yer alıyor olabilir. 

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/avrupa/201905281039181416-turkiyenin-calisan-en-eski-elektrik-salterini-getirene-italya-tatili/
54
10
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
54
10
5
2
1