Türkiye’nin En Candan YouTube Kanalı: Yıldız TV

3
2
0
0
0
Türkiye’nin En Candan YouTube Kanalı: Yıldız TV
Günümüzün popüler işlerinden biri olan YouTuber olmayı kafaya koyan Kerem ve Ayşe Yıldız YouTube’un yeni fenomenleri olacak gibi görünüyor.

YouTube dünyasını artık hepimiz biliyoruz. Bu yıllarda tekrar popüler olduğunda oyun kanalları ön plandayken artık eğlence kanalları daha popüler konuma geldi. Eğlenceli şakalar, vloglar ile şenlenen kanallara bir yenisi diğerlerinden çok daha farklı olarak geliyor.

Kerem Yıldız ve Ayşe Yıldız’ın yer aldığı Yıldız TV, son dönemde görebileceğiniz en amatör ama aynı zamanda en candan YouTube kanalı olabilir. Ankara Polatlı’da yaşayan çiftin günümüz gençlerine özenerek onlara kafa tutarcasına hazırladıkları videolar son günlerde fazlasıyla dikkat çekiyor.

Nasıl Yapılır, Vilog, Eşek Şakaları ve hatta Pokemon GO’ya bile saran ailede Challenge bile var. Bu kanala ise buradan ulaşabilirsiniz. Gerçekten hem güldüren hem de candanlığıyla dikkat çeken Yıldız TV’ye bi göz atmanızda fayda var. Ayrıca Kerem Yıldız’ın da Kerem Usta diye ayrı bir kanalı da mevcut, ona da buradan ulaşabilirsiniz.

3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0