Türkiye’nin Yepyeni İndirim Fırsatları Sunan Platformu: Alerabat

1
0
0
0
0
Polonya’nın en büyük fırsat takip platformlarından birisi olan Alerabat Türkiye’de de yayına başladı.

Polonya’nın en büyük fırsat takip platformlarından birisi olan Alerabat Türkiye’de alerabat.com/tr/ adresi üzerinden yayına başladı. Alerabat ile binlerce indirim koduna sahip olarak Boyner, N11, Trendyol, LC Waikiki, Hepsiburada, Uber, GoDaddy, Aliexpress ve hatta BİM gibi birçok mağaza üzerinden alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Alerabat indirim kodu, hediye çeki ve ücretsiz kargo avantajları gibi internet üzerinden gerçekleştirilen alışverişleri daha kazançlı hale dönüştüren özel promosyonlara hızlı ve kolay erişim sağlayan kapsamlı bir fırsat takip sitesi olarak işlev görüyor.

Birçok mağazanın ürün kataloglarına da yer veren sitede şu anda birçok farklı kulvarlarda faaliyet gösteren büyük alışveriş sitelerinin indirim kodlarına ve hediye çeklerine ulaşmak mümkün. Özellikle bayram ve okul alışverişi yapacağınız zamanlarda bu sitede takılmanız, cebinizde önemli miktarda para kalmasına sebep olacak gibi görünüyor. Ayrıca paylaşmayı seven fırsat avcıları da siteye kendi keşfettikleri kuponları veya mağazaları ekleyebiliyorlar. Böylece de bir yardımlaşma ortamı oluşuyor. (İndirim Busters)

Alerabat İndirim Kodu Nedir?

Sepet veya ödeme aşamasında göreceğiniz “indirim kodu” kutucuğuna girdiğinizde satın aldığınız ürünün toplam fiyatında belli orada indirim yapan bir tür şifre oluyor bu arkadaşımız.  Her ne kadar Amerika ya da Avrupa’daki kadar ülkemizde yaygın bir kullanım alışkanlığı olmasa da, Türkiye’deki online mağazaların birçoğunda bu kutucukları görmek mümkün. Gündelik hayatta en çok internetten alışveriş yapan genç nesil kuponları işlevinden haberdar elbette, ancak online alışveriş deneyimini yeni yeni yaşayanlar, tam olarak ne işe yaradığını bilmedikleri için bu seçeneği es geçebiliyorlar. İndirim kuponları esasında pazarlık etme geleneğine sahip olan bizler için hiç de öyle anlaşılmayacak bir şey değil. Bu kuponlar sayesinde  bir anlamda online mağaza ile pazarlık yapıyormuş gibi önerilen fiyattan  daha ucuza alışveriş yapabiliyorsunuz. Yani, Alerabat’tan alacağınız indirim kodlarını aldığınız markaya ait sitedeki sepetinize “İndirim Kodu Ekle” diyerek ekleyebilir, böylece bulduğunuz indirim fırsatını uygulayarak daha ekonomik bir alışveriş yapabilirsiniz.

Eğer bu sistem ve kolay yoldan indirim kodlarına ulaşmak hoşunuza gittiyse buradaki adresten Alerabat’a giderek fırsatlara göz atabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0