TurkNet İle Hızlı İnternet Artık Sizinle!

1
0
0
0
0
Hızlı internet, adsl tarifeleri ve taahhütsüz limitsiz internet paketleri TurkNet’te!

Hızlı internet, artık günümüzde herkes için lüksten çok bir ihtiyaç halini aldı. İnternet üzerinden yapılan işlemler arttıkça insanlarında hızlı internet ihtiyacı artıyor. Bürokratik işlemlerin, e-devlet adı altında toplanarak dijital dünyaya taşınması artık herkes için internet kullanımını zorunlu kılıyor. Resmi kurumlardaki hemen hemen tüm işlemler artık online olarak gerçekleştirilebiliyor. Bunun yanı sıra özel sektörde de neredeyse tüm işlemler dijital ortam üzerinden yapılıyor. Yapılan bu değişiklikler yüzünden yüksek hızlı internet ve en ucuz internet seçenekleri artık yüksek talep görüyor. 

TurkNet işte yükselen bu ihtiyaca en iyi şekilde cevap verebilmek adına fonksiyonel bir internet paketi sistemine imza attı. ADSL hizmetleri veren TurkNet, en ucuz internet hizmeti sloganı ile yola çıktı. TurkNet tarafından sunulan bu hizmetin adı Özgür İletişim. Sunulan ADSL hizmeti yurt genelinde geçerlidir. 

Özgür İletişim, TurkNet tarafından ev interneti için sunulan tek hizmet. TurkNet, müşterilerde kafa karışıklığına neden olmamak için yalnızca bir adet seçenek sunuyor. Bu hizmette; altyapının desteklediği en yüksek hızda 150 GB yüksek Adil Kullanım Noktalı hızlı en ucuz internet veriliyor ve evden her yöne 1.000 dakika konuşma ücretsiz olarak hediye ediliyor. 100 Mbps’ye kadar olan hızlarda VDSL hizmeti alabilmek ise, abonenin hattının uygun olup olmamasına ve santrale olan mesafe koşuluna bağlıdır. Altyapı uygunsa, 100 Mbps’e kadar hızlar verilebiliyor. Abonenin bulunduğu lokasyon VDSL için uygun altyapıya sahip değilse, 16 Mbps’e kadar ADSL hizmeti alınabiliyor. Özgür İletişim’in ücreti aylık 59.99 TL. 

Özgür İletişim’de; yüksek Adil Kullanım Noktası avantajı olduğu için limit aşımı kaygınız olmadan özgürce internette gezinilebilirsiniz. En hızlı internet Özgür İletişim’in temel amacı ve üstelik bu hizmette taahhüt yok. Yani dilediğiniz anda aboneliğinizi hiçbir ücret ödemeden iptal edebilirsiniz. Aylık 150 GB’lık kota aşımlarında ise, aşım tarihinden itibaren kullanım hızı en 3 Mbps’e kadar sınırlandırılır ve aylık dönem sonunda normal hıza geri döner. 

Özgür İletişim’de GSM, yurt içi, uluslararası Kademe 1 aramalarında kullanabileceğiniz ayda 1000 dakika bedava telefon görüşmesi yapma imkanı da sunuluyor. Telefon görüşmeleri süre aşımında, şehir içi görüşme ücretinin dakikası 0,180 TL üzerinden ücretlendiriliyor. Şehirlerarası telefon görüşmelerinde ise 0,180 TL üzerinden, GSM görüşmelerinde ise görüşmenin dakikası 0.370 TL üstünden faturaya ekleniyor.

Özgür İletişim’de ADSL ve telefon hizmeti bir arada sunuluyor. Yalın ADSL ve sadece telefon hizmeti sunulmuyor. Dolayısıyla internet hizmetinin iptali halinde telefon hizmeti de iptal ediliyor. 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0