Twin Peaks Dizisinden Uyarlanan VR Oyununun Fragmanı Yayınlandı

2
1
1
1
1
Collider Games, ABD'li televizyon kanalı Showtime ve David Lynch ile birlikte bir ekip oluşturarak Twin Peaks VR adlı bir oyun geliştirdiğini açıklamıştı. VR oyununun çıkışına haftalar kala ilk fragman sonunda yayınlandı.

Twin Peaks VR geçtiğimiz ay duyurulmasına rağmen geliştiriciler, o zamandan beri oyun hakkında sessiz kaldılar. Twin Peaks dizisinden uyarlanan oyunun erteleneceğine dair söylentilerin ardından nihayet resmi fragman yayınlandı ve bu gelişme, oyunun kısa süre içinde yayınlanacağını gösteriyor.

Twin Peaks VR, aslında çeşitli bulmacaları çözmenizi gerektiren bir kaçış odası oyunu. Oyun ilk iki sezondan ziyade, esrarengiz 3. sezona dayanıyor gibi görünüyor. Fragmanda diziden birçok spoiler alabileceğinizi belirtelim. Zira fragman, ikinci sezonun sonunda Cooper'ın Kırmızı Oda'ya girdiği Glastonbury Grove'da başlıyor ve olaylar gittikçe garipleşmeye başlıyor.

twin peaks vr fragman

Twin Peaks VR'dan ilk görüntüler, koltukların ve heykellerin yanı sıra Dougie Jones'un beklemekte olduğu Kırmızı Oda'yı gösteriyor. Ayrıca dizideki beyaz at ve ağacı andıran Evolution of the Arm da göze çarpıyor. Ayrıca oyun 3. sezonun 8. bölümünden Fireman'ın sinema odası, şerifin odası ve Laura Palmer'ın öldürüldüğü yere götürüyor.

Fragmanda Bob'un posterleri ve Laura'nın kolyesi gibi sürpriz yumurtalar da yer alıyor. Ancak oyun tamamen Twin Peaks evreninde geçmeyecek ve oyuncular dizideki bazı önemli anları keşfedecekler. Twin Peaks VR bu ay Steam ve Oculus mağazalarında yayınlanacak. Oculus Quest ve PlayStation VR versiyonları ilerleyen zamanlarda gelecek.

Twin Peaks VR fragmanı:

2
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
1
1