Bir Twitch Yayıncısı, 1 Ay Boyunca Her Gün 19 Saat Yayın Yaparak Rekor Kırdı

25
8
3
2
2
Twitch yayıncısı GiantWaffle, Kasım ayında sınırları zorlayan bir rekora imza attı. Yayıncı, ay boyunca günde ortalama 19 saat yayın açıp oyun oynayarak ulaşılması zor bir rekor kırmayı başardı.

Yayıncıların sınırları zorlayarak rekor kırma girişimlerine alıştık. Ancak Twitch yayıncısı Andrew "GiantWaffle" Bodine, geçtiğimiz ay toplam 570 saati aşkın süre boyunca oyun oynayarak ilginç bir dünya rekoru kırma girişiminde bulundu ve harika bir performans sergileyerek dün bitiş çizgisine ulaştı.

Yapılan dünya rekoru girişimlerinde katılımcıların sağlıklarını tehlikeye atmamaları için dinlenmelerine izin veriliyor. Bodine, 30 gün boyunca günlük ortalama 19 saatlik yayınlar yaptı ve toplam 572 saate ulaştı. Önceki yayın rekorları 569 saatle JayBigs, 566 saatle ItsArmand, 541 saatle Edison Park ve 506,5 saatle Zizaran'a aitti.

Yayıncı, maraton boyunca Red Dead Redemption 2, Luigi’s Mansion 3, Escape From Tarkov, Rocket League, Factorio ve Rainbow Six Siege gibi oyunlar oynadı. Ayrıca Death Stranding'i tamamladı ve bitirmesi 30 saatten fazla sürdü. Rekor için aylarca antrenman yaparak ritmini düzenleyen Bodine, 30 günü tamamlamak için yayınlar arasında bol bol uyudu ve dinlendi.

twitch yayıncısı giantwaffle rekor denemesi

Yayıncı, zorlu rekor denemesini sadece kişisel düzeyde kendini ispatlamak için değil, yayıncılığın ne kadar zorlu bir iş olduğunu göstermek için de yaptığını açıkladı. Bodine, yayınlarda stresin had safhada olduğunu ve izleyicilerin de zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi. Ayrıca görüntüleme saatleri, tekil ziyaretçiler, aboneler gibi istatistiklerde 4 ila 10 kat yükselme gördüğünü belirtti.

Bodine, rekor denemesi öncesinde yaptığı açıklamada, "Günde 19 saat yayın yapmak sağlıklı değil. Çok açık ve bunun farkındayım. Ancak diğer bir açıdan bakarsak, rekor kırmaya çalışan birçok kişi sağlıksız yollarla sınırları zorluyor. Kolay değil. Asla kolay olmadı." demişti.

Kaynak : https://kotaku.com/streamer-sets-world-record-by-playing-games-for-572-hou-1840132438
25
8
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
25
8
3
2
2