Twitch, Apple TV Uygulamasının Public Betasını Yayınladı

5
4
1
0
0
Canlı oyun yayınları konusunda birkaç rakibi olsa da şu an piyasanın lideri konumunda bulunan Twitch, Apple TV’ler için de uygulama çıkarma çalışmalarına başladı. Uygulama şu an App Store’da yer almasa da public betası vasıtasıyla kullanmak mümkün.

Popüler oyun canlı yayını servisi Twitch, TestFlight vasıtasıyla Apple TV uygulamasının public betasını yayınladı. Böylelikle Twitch, ilk kez Apple TV uygulamasını yayınlamış oldu. Bundan önce üçüncü parti çözümlerle bu sorun halledilmeye çalışılıyordu.

Apple TV’deki yeni Twitch uygulamasıyla birlikte kullanıcılar canlı yayın, sohbet desteği gibi Twitch’ten beklenecek birçok özelliği kullanabilecek.

Uygulamada neler var?

Twitch Apple TV

Apple TV’deki Twitch uygulamasının ana sayfasında popüler oyunlar ve popüler kanalları görüntüleyebiliyorsunuz. Ayrıca Tarayıcı sekmesine gelerek popüler oyunlara yakından bir bakış atabilirken bu oyunları kaç kişinin izlediğini de görebiliyorsunuz. Bir oyun seçtiğiniz taktirde canlı kanalları, kaydedilmiş popüler videoları ve popüler klipleri görebiliyorsunuz.

Twitch uygulamasını yüklemek için izlenmesi gereken adımlar

Twitch uygulamasını yüklemek istiyorsanız ilk olarak TestFlight uygulamasının hep iPhone’nunuzda hem de Apple TV’nizde yüklü olduğundan emin olun ve Twitch uygulamasını bulmak için bağlantıyı kullanın.

  • Public Link Invitation’dan Beta tvOS uygulamasını kurun.
  • Aynı App Store hesabınızla giriş yapabileceğiniz iOS cihazınız ve Apple TV’nize TestFlight’ı yükleyin.
  • iOS cihazınızdan “public link”e tıklayın.
  • Test etmek istediğiniz uygulama için kabul et (Accept) butonuna basın.
  • Apple TV’den TestFlight’ı açın. Burada iOS cihazınızda kullandığınız App Store hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.
  • Test etmek istediğiniz uygulamayı indirin.

Şu an için Twitch’in bu uygulamayı App Store’da ne zaman yayınlayacağı henüz net değil ancak kullanmak istiyorsanız public betayı bu süre zarfında deneyebilirsiniz.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/09/07/twitch-apple-tv-app-beta/
5
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
1
0
0