Twitch Prime, 18 Temmuz'a Kadar Abonelerine Her gün Yeni Bir Oyun Sunuyor

13
8
3
1
1
Amazon'un sahibi olduğu Twitch, Prime üyeleri için 18 Temmuz'a kadar her gün yeni oyunlar sunacak. Rol yapma, aksiyon, puzzle ve daha farklı türde oyunları keşfetme şansına sahip olacaksınız.

Yıllık olarak Amazon Prime aboneliği, 120 ABD dolarına mal olsa da abonelik sayesinde indirimli ürünler ve çeşitli avantajların sahibi olabiliyorsunuz.  Amazon'un sahibi olduğu Twitch, Prime üyeliği olan kullanıcılara Temmuz ayında bir düzine PC oyunundan daha fazlasını sunacak. Amazon Prime abonesiyseniz, şu an Twitch'e giriş yaparak ücretsiz olarak Pillars of Eternity: Definitive Edition’ı ve birinci şahıs puzzle Qube2’yi talep edebilirsiniz.

Haftanın ilerleyen günlerinde, Battle Chef Brigade, Manuel Samuel, Gonner, ve Next Up Hero da ücretsiz olacak.  Eğer indirime girdikleri ilk günde oyunlardan birini alamazsanız, bunun için toplamda bir haftanız olacağını da söyleyelim. Ayrıca şu anda ve tüm ay boyunca Metal Slug 3, The Last Blade ve Twinklestar Sprites ücretsiz olacak. İlerleyen günlerde Observer, Tacoma, Double Fine’s Broken Age ve Brütal Legend da ücretsiz olarak sunulacak macera oyunları arasında bulunuyor.

Twitch’in online mağazasında şu andan itibaren 17 Temmuz'a kadar %50 indirim yapılacak. Her gün yayınlanacak yeni oyunlar arasından bir tanesini indirebilir, daha önce oynamadığınız yeni oyunların keyfini çıkarabilirsiniz. Prime üyeliği ile her ay bedava oyun, oyunlarda indirim, rozetler, kanallara bedava abonelik gibi özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/gaming/twitch-prime-free-games-every-day-july-18/
13
8
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
8
3
1
1