Twitch Yayıncısı Alinity, Gelen Eleştirilere Karşı Kendini Savundu

33
9
2
2
0
Twitch Yayıncısı Alinity, Gelen Eleştirilere Karşı Kendini Savundu
Birçok kez eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü Twitch yayıncısı Alinity, Reddit’e paylaşılan derleme bir video sonrası tekrar tartışma konusu olmuştu. Yayıncı, eleştiri konusu olduğu videoyla ilgili resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Ünlü Twitch yayıncısı Alinity, bu hafta yine ilgiyi ve birçok eleştiriyi de üstüne çekmeyi başarmıştı. Alinity’nin bu kadar gündeme gelme sebebiyse yayın sırasında evcil hayvanlarıyla yaşadığı anları gösteren derleme bir videoydu.

Tabii bu, Alinity’nin ilk kez gündeme gelişi değildi. Kendisi, önceden de birçok kez tartışma konularının ve eleştiri oklarının odağı olmuştu. Ancak buradaki haberimizde anlattığımız son yaşananlar PETA’nın, Alinity’nin kanalının kapatılması için Twitch’e çağrı yapmasıyla sonlanmış ve yayıncının başının bu sefer daha büyük bir belaya girmesine sebep olmuştu.

Alinity ve evcil hayvanları

Alinity’nin köpeği, yayın sırasında sürekli olarak yayıncının cinsel bölgesine burnunu dayıyordu. Birçok kişi, yayıncının, köpeğini bu şekilde eğittiği teorilerini ortaya attı. Yayıncısı ise resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, köpeğinin bu davranışını kendisinin adet döneminde sergilediğini açıkladı.

Alinity, daha önce yaptığı bir yayında da masada duran kendisini masadan aşağı atmış ve eleştirilerin hedefi olmuştu. PETA da dâhil olmak üzere birçok kişi, yayıncının Twitch platformundan engellenmesini istemişti. Twitch ise bu istekleri karşılıksız bırakmış ve yayıncıyı engellememişti.

Reddit’ten yayılan derleme video sonrası yine eleştirileri üstüne çeken yayıncı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Haftada 6 gün yayın yapıyorum ve bir yılda 12 kez adet oluyorum. En az 48 gün adet dönemindeyken yayın yapıyorum! İnsanlar, yüzlerce saatlik yayın görüntülerinden birleştiriyorlar. Bir tanesinde geçen seneki yılbaşı ağacım var” ifadelerini kullandı.

Yayıncı, yaptığı bu açıklamaya ek olarak köpeğinin neden böyle davranışlar sergilediği açıklayan bir yazının da bağlantısını bıraktı. Siz, Alinity’nin bu açıklamalarını yeterli buldunuz mu? Sizce ünlü yayıncı haklı mı?

Kaynak : https://gamerant.com/alinity-dog-twitch-stream-video/
33
9
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
33
9
2
2
0