Twitter'da Takip Ettiğiniz Kişilerin 10 Sene Önceki Tweet'lerini Nasıl Görebilirsiniz?

9
3
3
1
1
Twitter'da takip ettiğiniz kişilerin 10 sene önce nelerden bahsettiğini merak ediyorsanız bunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

21 Mart 2006'da kurulan Twitter'ın o günden bu güne değin çok büyük değişimlere uğradığını söyleyemeyiz. Sadece modern metaya ayak uyduran ve önceleri metin tabanlı bir yapısı varken, şimdilerde karakter sayısını 140'dan 280'e çekerek ve birçok resim ve video formatını bünyesine katarak daha multimedya içerikli bir yer halini aldı.

Eğer ki siz de bu mecrada 10 senenizi doldurduysanız veya takip listenizde 10. yılını geride bırakmış kullanıcılar varsa, ilgili hesapta küçük bir zaman yolculuğu yapabilirsiniz.

Bunun için hiç meşakkatli bir sürece dahil olmanıza gerek yok. Normalde 10 sene öncesine gidebilmek için sayfada saatlerinizi harcamanız gerekiyor. Bu yöntemi kullanmak için öncelikle ilk yapmanız gereken Twitter hesabınıza giriş yapmış olmak. Daha sonra da buraya tıklayarak Twitter için özel hazırlanmış bir arama filtresi sayfasına gidiyorsunuz. Eğer ki takip ettiğiniz kullanıcılardan tek biri bile 10 sene önce herhangi bir tweet atmışsa, bu sayfada hepsini tek tek görebilirsiniz.

10 sene öncesine değil de farklı bir zaman dilimine gitmek isterseniz, tek yapmanız gereken sağ üstteki arama penceresindeki tarihi istediğiniz gibi modifiye etmek. Bu sayede o gün atılmış bütün tweet'leri de görüntüleyebilirsiniz.

9
3
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
3
3
1
1