Twitter, Daha Anlaşılabilir Olması İçin Kurallarını Güncelledi

12
1
0
0
0
İnsanların daha iyi anlayabilmesi için Twitter, topluluk kurallarını daha anlaşılabilir hale getiren bir şekilde güncelledi.

İnsanların platformda neyin kabul edilebilir olup neyin olmadığını daha iyi anlamalarına yardımcı olmak için Twitter, Cuma günü topluluk kurallarını güncelledi ve düzenledi. Bu sayede topluluk kuralları basitleştirildi ve daha anlaşılabilir hale geldi.

Şirket, kuralları üç ana başlıkta ayırdı: Güvenlik, Mahremiyet ve Orijinallik. Ek olarak, platform seçim bütünlüğü, platform manipülasyonu ve spam dahil olmak üzere diğer konuları da ayrıntılı olarak anlattı.

Twitter İnsan Kaynakları genel müdür yardımcısı Del Harvey, “Kural ihlallerini raporlayabilmeniz için adım adım bunun nasıl gerçekleştirileceğini gösterdiğimiz gibi basit ve anlaması kolay talimatların yer aldığı topluluk kurallarını yenilenmiş bir biçimde size sunuyoruz” diyor.

Her üç ana başlık, kullanıcıları kuralların detaylıca açıklandığı ve bunların olası ihlal senaryolarının anlatıldığı sayfalara yönlendirecek. Bu adım ile birlikte şirket, insanlara sitede neyin kabul görüp neyin görmediğini daha iyi anlatmak istediğini belirtiyor.

Kaynak : https://beebom.com/twitter-updates-rules-so-users-can-actually-understand-them/
12
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
1
0
0
0