Twitter Video İndir Seçeneği Nasıl Kullanılır?

5
4
1
1
0
Twitter'da beğendiğiniz, açıp tekrar tekrar izlediğiniz videoları Twitter video indir seçeneği ile arşivleyebilmeniz mümkün.

Sosyal medya platformları arasında son dönemlerde başta Facebook olmak üzere, diğer platformlara nazaran popülaritesi bir tık düşen Twitter, videolar ve GIF'ler ile küçük de olsa bir hareketlenme yaşamakta denilebilir.

Sosyal medyada popüler olan pek çok video ve GIF, zaman zaman ilk olarak Twitter'dan çıktığı gibi, bu içeriklerin Twitter üzerinden de bulunması mümkün. Peki söz konusu içerikleri indirerek twitter video indir özelliğini kullanarak bilgisayarınıza/mobil cihazınıza nasıl kaydedebilirsiniz?

twitter video indir

Bunun yöntemi çok kolay. Sırasıyla şu adımları uygulayarak videoyu cihazınıza kaydedebilirsiniz:

  • Videoyu içeren tweet'i açın ve alt kısımda bulunan "üç nokta" işaretine tıklayın
  • Karşınıza çıkacak menüden "tweet'in bağlantısını kopyala"yı seçin
  • Kopyalanan bağlantı linkini buradaki adresten ulaşabileceğiniz sitenin url kısmına yapıştırın
  • "İndir MP4" yazan kısma tıklayarak videoyu kaydedin.

Aynı şekilde videolar gibi GIF'leri de indirmeniz mümkün. Tek yapacağınız değişiklik, aynı adımları uyguladıktan sonra son aşamada "Download MP4" seçeneğini seçmeniz.

Eğer IOS işletim sistemine sahip bir araç kullanıyorsanız Twitter video indir seçeneğini kullanmak için, sağ tarafta bulunan yan menüyü açmanız ve paylaş seçeneğine gelip “bağlantı adresini kopyala” demeniz gerekiyor. Sonrasında yukarıdaki Twitter video indir işlemlerini aynı şekilde uygulayarak istediğiniz video veya GIF i arşivinize ekleyebilirsiniz. 

5
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
1
1
0