Twitter Gece Modu Özelliği Android'e Geldi

0
0
0
0
0
Gözünüzü yormadan Twitter'da gezinmenizi amaçlayan gece modu özelliği Twitter'ın Android uygulamasına eklendi.

Uzun süredir Android ve iOS işletim sistemlerinde gece modu özelliklerinin gündeme gelmesiyle uygulamalar da bu özelliği kendi içinde işletim sisteminden bağımsız olarak sunmaya başlamıştı. Bu konuda ilk adım atan şirketlerden Twitter, Twitter uygulamasına gece modu özelliğini ekleyeceğini bir süre önce duyurmuştu.

Daha önce beta kullanıcıları için yayınlanan Twitter gece modu özelliği testleri tamamlandıktan sonra bugün itibariyle Twitter Android uygulamasını kullanan tüm kullanıcılar için yayınlandı.

Karanlık bir ortamdayken beyaz arkaplanın gözünüzü alması ve bir süre sonra gözünüzün yorulmasına neden olmasının önüne geçen gece modu özelliğini aktif ettiğinizde Twitter uygulamasının arkaplanı koyu, yazılar ise açık renk alıyor.

Twitter gece modu özelliği nasıl kullanılır?

Özelliği ekranınızı sağa kaydırarak açtığınız menüde "Gece modu" butonuna dokunarak basit bir şekilde aktif edip devre dışı brakabiliyorsunuz. Ayrıca bu özelliğe yakında zamanlayıcı desteğinin de ekleneceği Twitter'ın kendi içinde yaptığı testlerden yola çıkarak söyleniyor. Eğer zamanlayıcı özelliği eklenirse kullanıcılar gece modu özelliğin aktif olması için belli saat dilimleri seçecek ve o saat geldiğinde Twitter otomatik olarak gece moduna geçecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0