Twitter’ın Yeni Teknolojik Tartışması: Kim Kardashian’ın Yeni Telefonu Ne Olmalı?

0
0
0
0
0
Twitter’ın Yeni Teknolojik Tartışması: Kim Kardashian’ın Yeni Telefonu Ne Olmalı?
Sürekli farklı konuların tartışıldığı Twitter aleminin şimdiki problemi de Kim Kardashian’ın yeni telefonu oldu.

Herkesin aklında farklı farklı sebeplerden dolayı yer eden Kim Kardashian, ya da yeni soyadıyla Kim Kardashian West, yeni problemi ile Twitter aleminin dikkatini çekti.

Normalde fanatik bir BlackBerry Bold kullanıcısı olan Kim, artık telefonunun kullanılamaz hale gelmesiyle beraber Twitter üzerinden takipçilerine “Yeni telefonum ne olmalı?” diye sorunca ortalık karıştı.

Hem Samsung, hem Apple hem de BlackBerry gibi markalara ait modelleri önermede yarışan Twitter kullanıcılarına bizzat Note 7’yi tanıtan Samsung Mobile’da katıldı.

Yukarıdaki gibi bir Tweet ile muhabbete dahil olan Samsung her ne kadar Kardashian tarafından cevap alamasa da ufak bir viral çalışma olabileceği düşüncesine de sahibim. Yani tam da Note 7 tanıtılmışken Kim Kardashian’ın telefon değiştirecek olması vesilesi ile eğer yeni telefonunu Note 7 olarak tanıtırsa Samsung’u bu başarılı stratejisi noktasında tebrik etmek gerekecek.

Peki, sizce BlackBerry Bold kullanan Kim Kardashian West’in yeni telefonu ne olmalı? Ben iPhone 6S alıp geçsin diye düşünüyorum nedense..

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0