Twitter’ın Mac Uygulamasında Bazı Şifre Karakterleri Girilemedi (Video)

7
2
1
1
0
Twitter’ın Mac Uygulamasında Bazı Şifre Karakterleri Girilemedi (Video)
Bir Twitter kullanıcısı, Mac ve Macbook’lardaki Twitter uygulamasında şifre bölümünde bazı karakterlerin girilmediğini iddia etti. Twitter uygulaması Mac ve Macbook’larda Catalina ile beraber kullanılmaya başlanmıştı.

Apple, Mac ve Macbook’ların işletim sistemi olan macOS'un son versiyonu olan Catalina’yı geçtiğimiz günlerde yayınladı. Catalina yayınlandıktan sonra programların uyumluluk sorunları başta olmak üzere birçok sorun insanlar tarafından dile getirildi. Catalina’nın sorunlarının arasına bir yenisi daha eklendiği, bugün Mike Beasley isimli Twitter kullanıcısı tarafından iddia edildi.

Apple, Catalina ile beraber, iPad uygulamalarının Mac ve Macbook’larda kullanılmasını sağladı. Catalina’ya uyumlu ilk uygulamayı Twitter geliştirdi ve geçtiğimiz günlerde kullanıma sundu. Mike Beasley isimli Twitter kullanıcısı, Twitter Catalina uygulamasında şifre girerken bazı karakterlerin girilmediğini iddia etti.

Mike Beasley, kendi kaydettiği bir videoyu “Mac için Twitter’ın şifre alanında bazı harfler kabul edilmiyor. Özel karakterler değil, sıradan harfler” yorumu ile paylaştı. Beasley, yayınladığı videoda alfabeden harfleri sıra ile şifre bölümüne girmeye başladı. Ancak b, l, r, t gibi harflere sıra geldiğinde onların girilemediği görüldü.

Catalina işletim sisteminde çalışan Twitter uygulamasındaki sorunu biz de denedik. Ancak Mike Beasley’in yaşadığı sorunu yaşamadık. Mike Weasley’in iddiası ise Twitter’da insanlardan destek gördü. Mike Beasley’in bahsettiği sorunu siz de yaşıyor musunuz?

Kaynak : https://twitter.com/MikeBeas/status/1189416778104999937
7
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
1
0