Twitter, Macbook İçin Masaüstü Uygulamasını Yayınladı

3
2
1
0
0
MacOS Catalina ile beraber Mac kullanıcıları, Mac Catalyst teknolojisi ile iPad uygulamalarını Mac’lerde kullanabilecekler. Bu teknoloji sayesinde Twitter’ın iPad uygulaması, Mac’ler için bugün yayınlandı.

Apple, macOS Catalina’yı yayınladığında bir yenilik olarak iPad uygulamalarının artık Mac’lerde de kullanılabileceğini açıklamıştı. iPad uygulamalarının Mac’lerde kullanılabilmesi için Mac Catalyst teknolojisi kullanılıyor. Geliştiriciler, kendi uygulamalarını Catalyst teknolojisine uyumlu hale getirdikçe, Mac’lerin masaüstünde daha fazla iPad uygulaması görmeye başlayacağız. 

mac için twitter

Twitter, Catalyst teknolojisi ile Mac masaüstünde çalışacak uygulamasını bugün yayınladı. An itibarıyla Mac kullanıcıları, Twitter Mac uygulamasını App Store'dan indirebiliyorlar. Twitter’ın yeni uygulaması mobil cihazlarda alışkın olunan özelliklerin çoğunu Mac kullanıcılarına da sağlıyor. Üstelik Mac’ler için yapılan Twitter uygulamasında Karanlık Mod desteği de mevcut durumda. 

mac için twitter

Twitter’ın Catalyst teknolojisinden yararlanan Mac uygulamasını Mac’lerinizde bulunan App Store’dan bugün itibariyle indirebilirsiniz. Bakalım Twitter’ın ardından hangi geliştiriciler, kendi mobil uygulamalarını Mac’lere uygun hale getirecekler.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/10/mac-catalina-twitter-catalyst/?guccounter=1
3
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
0
0