Twitter ‘Yanlışlıkla’ @ Simgesini Kaldırdı!

0
0
0
0
0
Twitter ‘Yanlışlıkla’ @ Simgesini Kaldırdı!
Twitter’da birinden bahsetmek için gereken @ işareti, Twitter tarafından deneysel bir test amacıyla kaldırıldı.

Twitter, son zamanlarda yaptığı değişiklikler ile dikkat çekmişti. Fotoğraf ve linklerin 140 karakterlik sınıra dahil edilmemesiyle başlayan sürece şimdi de “yanlışlıkla” bir deneysel testi olan mention atarken @ simgesini kaldırma ve kişi etiketlerinin de artık 140 karaktere dahil edilmemesi gibi bir karar almış.

Normalde test etmek için sadece birkaç kişiye gönderilen bu özellik görünüşe göre iOS tarafında bir anda genel olarak dağıtıldı. Twitter’dan gelen açıklamaya göre normalde Mayıs 2017’de sunmayı planladıkları bu yenilik daha test aşamasında bir anda tüm Twitter kullanan iPhone kullanıcılarına gidince bir nevi yenilik sunulmuş oldu. Nedeni bilinmeyen ve Twitter'ın da neden sadece küçük bir gruba gitmesi gereken bu özelliğin tüm iOS kullanıcılarına gittiğini anlayamamış.

Büyük ihtimalle sıradaki güncelleme ile hemen düzeltilecek olan bu durum, artık belirlenmiş oldu. Sanırım Twitter bu konuda biraz daha hızlı davranarak bu ortaya çıkan özelliği 2017 başlarında sunacak gibi geliyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0