TYT Sınavının Ardından Twiter'da Paylaşılan Birbirinden Eğlenceli Tweet'ler

193
17
9
6
3
TYT Sınavının Ardından Twiter'da Paylaşılan Birbirinden Eğlenceli Tweet'ler
TYT sınavı bazıları için iyi bazıları içinse kötü geçti. Bu duruma tepki gösteren bazı insanlar, son derece eğlenceli tweet'ler paylaştılar.

Bugün, sabah saatlerinde ülkemizde büyük bir telaş vardı. Bazılarının ilk bazılarının artık ilk olmaktan çok uzak olan üniversite sınavları yapıldı. Geçmiş sisteme göre bir nevi YGS’ye denk gelen TYT’ye (Temel Yeterlilik Testi) giren üniversite öğrenci adayları, sınavın ardından son derece kararsız bilgiler sunmaya başladılar. Sınav bazı kişiler için çok kolayken bazıları ise özellikle Türkçe’de yer alan uzun paragraf sorularından dolayı çok zorlanmıştı. İlk izlenim her ne olursa olsun, umarım bütün takipçilerimiz istedikleri başarıları elde edebilirler.

Bu durum, insanların Twitter’da da yaratıcılığını konuşturmasını sağladı. Sınavı ve sınav sorularını eleştiren binlerce insan, Twitter’dan eğlenceli paylaşımlar paylaştılar. Bugün sizlere, çoğunu yalnızca sınava girenlerin anlayabileceği son derece eğlenceli birkaç tweet paylaşacağız. Umarım tüm üniversite adaylarımız sınavın stresini en hızlı şekilde üzerlerinden atarlar ve yarın düzenlenecek AYT (Alan Yeterlilik Testi) için de sağlam bir özveri gösterebilirler.

193
17
9
6
3
Emoji İle Tepki Ver
193
17
9
6
3