Uber Yarın İstanbul'da Demokrasi Mitingine Ücretsiz Yolcu Taşıyacak

0
0
0
0
0
Popüler ulaşım uygulaması Uber, yarın İstanbul'da düzenlenecek demokrasi mitingi için ücretsiz yolcu taşıyacağını açıkladı.

Yarın İstanbul / Yenikapı'da düzenlenecek olan demokrasi mitingine şirketler desteklerini vermeye devam ediyor. Kısa bir süre önce sizlere BiTaksi'nin yarın İstanbul'da ücretsiz olarak demokrasi mitingine yapılacak yolculuklarda bazı şartlarla birlikte ücretsiz yolcu taşıyacağını haberimizde aktarmıştık. BiTaksi ile birlikte yine mobil uygulama olarak ulaşım kategorisinde hizmet veren Uber de yarınki demokrasi mitingine ücretsiz yolcu taşıyacağını açıkladı.

Uber yaptığı açıklamada 7 Ağustos 2016 Pazar günü İstanbul'da Yenikapı'ya Uber ile yapılacak yolculukların 50TL'ye kadar ücretsiz olduğunu açıkladı. İstanbul'da yarın demokrasi mitingine katılacak vatandaşlar mobil cihazlarından Uber uygulamasını kullanarak miting alanına ücretsiz ulaşım sağlayabilecek.

Yarın 13:00 ile 19:00 saatleri arasını kapsayan bu hizmette kullanıcılar Uber uygulaması üzerinden İstanbul'daki kullanıcılar uberXL ya da uberTaksi araçlarını çağırdıklarında İstanbul, Yenikapı'da bulunan bu miting alanına 50TL'ye kadar herhangi bir ücret ödemeden gidebilecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0