Uber’den Süpermarket Ayarında Hizmet: Artık Araçlarda Alışveriş Yapılacak!

7
4
3
2
2
Ülkemize kısa bir süre uğramış ve beraberinde büyük olaylara neden olmuş olan Uber, yurt dışında tüm hızıyla büyümeye devam ediyor.

Birçok ülkede çokça sevilen ve aynı zamanda büyümeye devam eden Uber, ülkemize de gelmiş ancak beraberinde büyük olayları taşımıştı. Sonrasında ülkemizden çekilen ulaşım şirketi Uber, şimdilerde yeni bir girişimde bulunuyor.  Araçlarda alışveriş merkezi ayarında bir hizmet sunacak olan ulaşım şirketi, telefon sarjından gıda maddesine kadar birçok farklı türde ürün bulunduracak.

Şu an için küçük satış kutuları ile başlayan gelişmenin ileride daha kapsamlı ve daha çok çeşitli olacağı belirtildi. Sürücülerin daha fazla para kazanacağı yöntem, 2017 yılının Haziran ayından bu yana New York, Baltimore ve Atlanta gibi bölgelerde faaliyet gösteriyordu. Şimdi San Francisco ve Los Angeles’e doğru genişleyecek olan iyileştirmenin, ulaşıma yeni bir bakış açısı getireceği ise şüphesiz.

Konu hakkında konuşan Uber sürücüleri, bu tür satışlardan hoşnut olduklarını ve uzayan sürelerde yolcuların bu özellik sayesinde daha keyifli bir seyahat süreceklerini belirtti. Yeni yeni alışılmaya başlanan ihtiyaç kutularında henüz 10 farklı ürün çeşidi bulunuyor. Sürücülerin bundan karı ise komisyon ve satılan ürün için 1 dolar olacak şekildedir.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/uber-partners-with-cargo-for-snacks-drinks-electronics/
7
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
7
4
3
2
2