Ubisoft, 2021'de PS5 ve Xbox Scarlett İçin 5 Yeni Oyun Duyuracak

3
2
0
0
0
Oyun sektörünün önemli isimlerinden Ubisoft, PlayStation 5 ve Xbox Project Scarlett için piyasaya süreceği oyunlarını duyurdu. 2021 yılında 5 oyun çıkartacaklarını ifade eden Ubisoft, bu oyunlardan iki tanesinin ismini paylaşmadı.

2020 yılı, oyunseverler için heyecanlı geçecek ve bir solukta bitecek bir dönem olacak. Çünkü önümüzdeki sene hem Sony'nin PlayStation 5'i hem de Microsoft'un Xbox Project Scarlett'i ile tanışacağız. Bu durum dolayısıyla beraberinde yeni oyunlar da getirecek ve oyunseverler, 2020 yılında bu konsollar için üretilen oyunlarla tanışacaklar. Ancak şu an için bu konsollarda yer alacak oyunlarla ilgili bilgiler fazlasıyla sınırlı.

Şimdi ise oyun sektörünün en önemli isimlerinden Ubisoft, PlayStation 5 ve Xbox Project Scarlett için ilk oyunlarını açıkladı. Şirket, 5 yeni oyunu 2021 yılında piyasaya süreceğini ve bu oyunların hem Xbox hem de PlaySatation ile uyumlu olacağını doğruladı. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot tarafından yapılan açıklamalarda, yeni oyunlardan üç tanesinin ismi açıklanırken ikisine değinilmedi.

Ubisoft

Guillemot, şirketin ilerleyen dönemlerde piyasaya süreceği oyunların isimlerini Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine, ve Gods & Monsters olarak açıkladı. Ancak diğer iki oyunun hangileri olacağı konusunda en ufak bir bilgi bulunmuyor. Ubisoft CEO'su, piyasaya sürülecek oyunların PlayStation 5 ve Xbox Project Scarlett'in tüm özelliklerinden faydalanabileceğini belirtti.

Ubisoft, yeni konsolların oyuncular için fazlasıyla ilginç olacağını düşünüyor. Guillemot, oyuncuların yeni konsollarla birlikte çok daha hızlı indirme yapabileceklerini ve çok daha yüksek kare hızlarının alınabileceğini ve oyun deneyimini iyileştirecek daha pek çok unsurun olduğunu ifade etti. Bakalım yeni konsollar, oyunseverleri ne derece cezbedecek.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/ubisoft-confirms-first-ps5scarlett-games-including/1100-6471054/
3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0