Ubisoft, The Division 2'deki 'Drop' Hızlarında Yaşanan Düşüşü Araştırdıklarını Açıkladı

15
3
0
0
0
Dünyaca ünlü oyun geliştiricisi Ubisoft'un 15 Mart'ta piyasaya sürdüğü yeni oyunu The Division 2'de oyuncular bir süredir uzmanlaşılan silahlar için mermi bulmakta zorlanıyordu. Ubisoft, Twitter üzerinden durumun araştırıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde The Division 2'ye gelen güncelleme sonrası oyuncular uzmanlaşılan silahlarda cephane bulmakta oldukça zorlandıklarını belirtmişlerdi. 'Drop' hızında yaşanan düşüşün sebep olduğu bu sorun için sosyal medya ve Reddit üzerinden birçok paylaşım yapılmış durumda. Oyuna saatlerce devam eden oyuncular, uzmanlaştıkları silahlar için neredeyse hiç cephane düşmemesinden oldukça şikâyetçiler.

Twitter'da yaptığı paylaşımla yaşanan sorundan bahseden bir oyuncuya The Division 2'nin resmi hesabından verilen yanıt, Ubisoft'un bu durumu fark ettiğini ve çalışanların bu durumu araştırdıklarını ortaya koydu.

"Oyun ekibi uzmanlaşılan silahların cephanelerinin düşüşünü inceliyor. Bildirdiğiniz için teşekkürler."

Bazı oyuncular yaşanan sorun süresince uzmanlıklarını değiştirdiklerinde cephanelerinin yeniden dolduğunu söylese de Ubisoft'un duruma el atmış olması sorunun kısa süre içinde çözüleceği anlamına geliyor. Ubisoft'tan konu hakkında gelecek açıklamaları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-04-07-ubisoft-is-investigating-reports-that-signature-ammo-isnt-dropping-in-the-division-2
15
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
3
0
0
0