Ubisoft'un Yeni Oyunu İçin Görüntü Çekerken Hayatını Kaybetti

0
0
0
0
0
Profesyonel kayakçı Ubisoft'un yeni oyunu için promosu için çekim yaparken hayatını kaybetti.

Oyunlarda grafiklerin gelişmesiyle artık hayatımıza gerçekçi kavramı girdi ve oyun şirketleri her geçen gün gerçeğe daha yakın oyun yapmak için çalışıyorlar. Gerçekçi oyunların ortaya çıkışında ise en etkili etken gerçek dünyadan alınan görüntüler alıyor özellikle de oyunların tanıtım videolarında gerçek dünyadan kesitlere yer verilmesi oyunun gerçekçi olduğu algısını arttırıyor. Ancak bu görüntüleri kaydeden kişiler bazen büyük riskler alabiliyor, bazen de beklenmedik kazalar yaşayabiliyor.

Ubisoft'un yeni açık dünya kayak oyunu Steep'in promosu için dağa görüntü almaya giden profesyonel kayakçı Matilda Rapaport henüz 30 yaşında üzerine çığ düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Rapaport olay yaşanmadan 5 gün önce Instagram hesabından oyunun promosu için görüntü alacağını simgeleyen bir fotoğrafını paylaşmıştı. Rapaport'un sponsoru RedBull kayakçının hastaneye kaldırıldığını ve müdahale edildiğini ancak kurtarılamadığını açıkladı. Ayrıca RedBull profesyonel kayakçının beyninden darbe aldığını söyledi. Ünlü kayakçı daha önce kayakçılıkla ilgili birçok popüler filmde rol almıştı.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0