Ubisoft, Watch Dogs 2'deki Ağır Cinsel İçeriklerden Dolayı Özür Diledi

0
0
0
0
0
Ubisoft, Watch Dogs 2'deki Ağır Cinsel İçeriklerden Dolayı Özür Diledi
Watch Dogs 2 oyununda yer alan cinsel içerikli ögelerden dolayı şikayetlerin hedefli olan Ubisoft, konuyla ilgileneceklerini söyleyerek oyunculardan özür diledi.

Video oyun dünyasnın en büyük oyun yapımcılarından biri olan Ubisoft, yeni oyunu Watch Dogs 2'yi oyuncularla buluşturdu ancak şirketin yeni oyunu sorunsuz gelmedi. Oyunda hem multiplayer modunda sıkıntılar yaşanırken hem de oyunda yer alan bazı ögeler oyuncuları ciddi anlamda rahatsız edebiliyor.

Watch Dogs serisinin ilk oyunu ana hikayeye odaklanırken cinselliğin arkaplanda kaldığı bir oyundu ancak Ubisoft, GTA serisine özenmiş olacak ki Watch Dogs 2'de cinsel ögelere daha fazla yer verdi. Ubisoft'un bu ayarı tutturamaması, oyuncularda ciddi bir tepkiye neden oldu.

NeoGAF kullanıcı adlı PSN kullanıcısı, Watch Dogs 2 oynarken bir sahnede normalde oyuncuların karşılaşmaması gereken cinsel organların göründüğü bir görüntüyle karşılaştı. NeoGAF bu durum üzerine PSN üzerinden yaptığı paylaşımla şaşkınlığını ve tepkisini dile getirirken, bu içerik PSN tarafından uygunsuz göründüğü için kullanıcının PSN hesabı engellendi.

Ubisoft özür diledi

Bu durum üzerine şaşkınlığı daha da artan NeoGAF, Sony yetkilileriyle iletişime geçti ve oyundaki durum Ubisoft'a iletildi. Ubisoft, böyle bir detayla karşılaştığı için oyuncudan özür dilerken oyunda benzer bir sorunun yaşanamaması için gereken işlemlerin yapılacağını açıkladı. Ancak yine de Ubisoft oyunun belirttikleri yaş sınırına uygun bir şekilde tasarlandığını bu konuda ciddi bir suçlarının olmadığını da yaptığı açıklamada söyledi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0