Üç Kameralı iPad Pro'nun Neye Benzeyeceğini Gösteren Fotoğraf

22
14
2
2
1
Apple’ın iPhone 11 Pro’larda üç kamera içeren bir tasarım kullanmasının ardından tanıtılacak yeni iPad Pro’nun da üç kameraya sahip olacağı iddia edildi. Sonny Dickson tarafından yayınlanan sahte iPad Pro fotoğrafında ilk defa üç kamerayla karşılaştık.

Apple, bu ay yaptığı etkinlikte üç kameraya sahip yeni iPhone 11 Pro ve 11 Pro Max'i tanıttı. Geçen ay yayınlanan bir rapor, piyasaya yeni çıkacak iPad Pro 2019’un da üçlü kamera kurulumuna sahip olacağını öne sürdü. 

Üç kamerası olacağı iddia edilen iPad Pro’ya dair bu zamana kadar sadece bulanık bir fotoğraf yayınlanmıştı. Şimdi de üzerinde üç kamera tasarımı olan sahte bir iPad Pro görseli yayınlandı.

ipad pro 2019

 

Üç kamera düzenlemesine sahip sahte iPad Pro’ya ait görseli Sonny Dickson yayınladı. Sonny Dickson, fotoğrafın güvenilir bir kaynaktan geldiği belirtti. Dickson, güvenilir kaynaktan aktardığı bilgiye göre yeni iPad Pro’lar, iPhone 11 Pro’lar olan kamera tasarımını sahip olacak. Dickson, tanıtılacak olan iPad Pro’ların 4K kalitesinde video çekebileceğini ve videoları düzenleyebilecekleri iddia etti.

Geçen ay Bloomberg’te yayınlanan bir başka rapor da iPhone 11 Pro’nun her kameradan ayrı fotoğraf çekebilme yeteneğine ve gelişmiş düşük ışık özelliğine 10.2 inçlik yeni iPad Pro’ların da sahip olacağını iddia etmişti. 

Apple, Eylül ayındaki etkinliğinde yeni iPad Pro’yu tanıtmadı. iPad Pro’nun Ekim ayında yapılacak etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Ekim’de yapılacak Apple etkinliğinde, iPad Pro’nun yanında 16 inçlik bir MacBook Pro ve güncellenmiş Apple TV’inin de tanıtılması bekleniyor. 

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/09/17/2019-ipad-pro/
22
14
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
14
2
2
1