Ucuzluğuyla Ön Plana Çıkan Oukitel C16 Pro Piyasaya Sürülüyor

21
2
1
0
0
Şirketin iddiasına göre giriş seviyesi en ucuz 4G su damlası çentikli akıllı telefon olan Oukitel C16 Pro, bugün piyasaya sürüldü. Cihaz 11 Haziran'dan itibaren satışta olacak.

Oukitel, yılın ilk yarısında çok çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarına karşılık üretilen birkaç akıllı telefonu piyasaya sürdü. Şirket; giriş seviyesi, büyük pilli ve kameraya odaklanan telefonlar üretti. Oukitel, şimdi de düşük fiyat ve makul özelliklere sahip başka bir giriş seviyesi akıllı telefon ile piyasayı alt üst etmeye hazır. Şirket, Oukitel C16 Pro adını verdiği cihazın en düşük maliyetli giriş seviyesi 4G su damlası çentikli akıllı telefon olduğunu iddia ediyor.

C16 Pro, tek elde tutulup kullanılabilecek bir cihaz gibi görünüyor ancak bu, küçük bir ekrana sahip olduğu anlamına gelmiyor. %86 ekran/gövde oranıyla etkileyici bir görsel deneyim sağlayan telefonun 19:9 en boy oranına sahip 5,71 inç boyutunda su damlası çentikli HD+ bir ekranı bulunuyor. Cihaz, siyah ve mor olmak üzere iki renk ile geliyor. Ayrıca parmak izi göstermeyen ve elde tutması rahat olan metal dokusu bulunuyor.

C16 Pro, MediaTek'in 2,0 GHz'e kadar hızlandıran yeni giriş seviyesi yonga seti MT6761P’yi kullanıyor. Günlük işlerde daha akıcı bir performans sunmak için 3 GB RAM ile donatılan cihaz, Android 9 Pie işletim sistemiyle çalışıyor. Şu an şirketin resmi internet sitesinde yer alan cihaz, 11 Haziran’da satışa sunuluyor. Resmi yurtdışı satış fiyatı 89,99 dolar olan cihazın 2 hafta boyunca şaşırtıcı bir fiyatla sunulacağı söyleniyor ancak şimdilik bu konuda net bir bilgi mevcut değil.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/06/05/oukitel-c16-pro-released-becoming-the-cheapest-4g-waterdrop-smartphone-out-there/
21
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
2
1
0
0