UFO Görüntüye Girince Canlı Yayını Kesen NASA'ya Bir Suçlama Daha!

0
0
0
0
0
UFO Görüntüye Girince Canlı Yayını Kesen NASA'ya Bir Suçlama Daha!
Uluslararası Uzay İstansyonu'nun canlı yayını görüntüye tanımlanmayan bir cisim girmesinden sonra kesilmişti. Bu konu ile ilgili NASA'ya yönelen suçlamalar devam ediyor.

NASA’nın tartışmalara neden olan ISS’in canlı yayınını kesme olayı geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşti. Buradaki haberimizde sizlere detaylarını aktardığımız videoda, Uluslararası Uzay İstasyonu’nundan yapılan çekimde, kameranın görüş alanına tanımlanamayan bir uzay aracı giriyor ve bir süre sonra yayın kesiliyordu.

Bu konu sıcak dünya gündeminde kısa bir süre tartışıldı ve unutuldu ancak UFO’lar ile ilgili özel araştırmalar yapan kişiler ve kuruluşlarca olay gündemde tutulmaya devam ediyor. UFO araştırmacısı Scott C. Waring bu olayın NASA’nın bugüne kadar ki en büyük örtbas etmelerinden biri olduğunu iddia ediyor.

NASA’nın uzaylılar hakkında halkın sadece kendilerinin istedikleri kadarını bilmelerine izin verdiğini söyleyen Waring, halkın uzaylıların varlığını öğrenmesi halinde NASA’nın var olma nedeninin ortadan kalkacağını ve gizlemenin en büyük nedenlerinden birinin bu olduğunu düşünüyor. Bu düşünceye katılmak pek mümkün değil, çünkü uzaylılar varsa insanlık daha fazlasını bilmek isteyecektir. Kimsenin “eh artık uzaylıların var olduğu kanıtlandı daha fazla araştırmaya ne gerek var, NASA kapatılsın” diyeceğini sanmıyorum… Peki ya uzaylıların NASA tarafından gizlenmesi iddiası gerçek olabilir mi,?Evet olabilir ama bu nedenden değil, çok daha derin nedenlerden dolayı…

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0