Ulefone Armor X3'ün Buzlu, Kaynar Sulu ve Betonlu İlginç Sağlamlık Testi (Video)

6
1
0
0
0
Teknoloji geliştikçe değişen kullanıcı profili, akıllı telefon üreticilerinin farklı özellikleriyle öne çıkan akıllı telefonlar üretmesine imkân veriyor. Daha önce ürettiği telefonlarla adeta teknolojiyi uçlarda yaşayan Ulefone, Armor X3 isimli telefonuyla tüm sağlamlık testlerine meydan okuyarak güçlü bir telefon deneyimi sunacak gibi görünüyor. Gelin Ulefone Armor X3'ün bu ilginç sağlamlık testine yakından bakalım.

Çin'in en büyük lüks mobil cihaz ve aksesuar üreticilerinden Ulefone, daha önce ürettiği adeta bir tank kadar sağlam Ulefone Armor 6 ve devasa bataryalı Ulefone P6000 ile teknolojinin imkânlarını sonuna kadar kullanacağını tüm teknoloji dünyasına göstermişti. Son dönemde de sağlamlık odaklı yeni akıllı telefonlar üretmek için çalışan şirketin Armor X3 modeli de bu alanda oldukça iddialı olacak gibi görünüyor.

"Bütçe dostu sağlam bir telefon" mottosuyla üretilen Armor X3, kullanıcılarına sağlamlığını sahip olduğu IP68 ve IP69K suya dayanıklılık sertifikalarıyla da kanıtlıyor. Cihazın yer aldığı koruma sınıfının MIL-STD-810G olduğunu da ekleyelim. Daha önce cihazın düşmelere karşı ne kadar dayanıklı olduğunu göstermek için bir video yayınlayan Ulefone, şimdi de Armor X3'ün suya ve toza karşı dayanıklılığını gösteren ilginç bir sağlamlık testi videosu yayınladı.

Armor X3; betona, buza ve kaynar suya meydan okudu:

Webtekno usulü sağlamlık testlerini andıran bu testte Ulefone, cihazına o kadar güveniyor ki Armor X3'ü önce betona gömüyor, ardından bir buz kalıbının içinde donduruyor, son olarak da cihazı kaynar suya atıyor. Videodan da izleyebileceğiniz şekilde tüm bu testlerden sağlam çıkan cihaz, suya ve toza karşı dayanıklılığının yanında yüksek sıcaklıklara da dayandığını gösteriyor. 

Oldukça güçlü korunan bir ekrana sahip olan cihaz, videonun son kısmında matkap ile delinmeye çalışılıyor ancak cihaz bu testten de alnının akıyla çıkıyor. Sağlamlığıyla öne çıkan bu cihazın aslında teknik özelliklerinin de iyi olduğunu söylemekte fayda var.

ulefone x3

18:9 5,5 inçlik HD+ bir ekrana sahip olan Armor X3, 5.000 mAh değerinde güçlü bir bataryayla geliyor. 4 çekirdekli bir SoC işlemciyi bünyesinde barındıran cihazın arka kısmında 8 MP + 2 MP çözünürlüklerinde iki kameradan oluşan bir set, ön kısmındaysa 5 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Android 9 Pie işletim sistemini kullanan cihaz, 2 GB RAM ve 32 GB dâhili hafıza ile destekleniyor. Çin'de şu an satışta olan bu cihazın ülkemize gelip gelmeyeceği bilinmiyor ancak gelirse şu anki 76 dolarlık yurt dışı satış fiyatının ülkemizde birçok cihaza rakip olabileceğini söylemek mümkün.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/09/11/ulefone-armor-x3-goes-through-some-tough-tests-in-this-video/
6
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
0
0
0