Ülkelere Göre Farklı Versiyonlarla Satışa Çıkacak Galaxy Note 9, Lila Renk Seçeneği Sunabilir

8
7
3
2
2
Samsung'un yeni amiral gemilerinden olan ve tanıtılmasına çok kısa bir süre kalan Galaxy Note 9 modeli, sunduğu renk seçenekleri ile her kuşağa ve zevke hitap edecek.

9 Ağustos’ta tanıtılması beklenen yeni  Galaxy Note 9, tarih yaklaştıkça daha çok sızıntıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Cihaz hakkındaki son haberler ise bilhassa bayanları sevindirecek cinsten. Ama öncelikle dilerseniz yeni Note 9’un beklenen özelliklerini kısaca bir hatırlayalım.

Yeni Galaxy Note 9, 1440x2960 piksel çözünürlüklü 6.3inç ebatında Super AMOLED bir ekrana sahip olacak. Samsung, yeni phapleti ABD ve Çin’de Snapdragon 845 işlemci ile satışa sunarken, diğer pazarlarda ise Exynos 9810 yonga setine yer verecek. 64GB depolama alanıyla birlikte 6GB RAM’e sahip olacak cihazın arka tarafında dual 12MP, ön kısmında ise 8MP çözünürlüklü kameralar bulunacak. Gelen sızıntılar cihazın 4000 mAh batarya kapasitesine işaret ederken, yenilenen bir S Pen, Bluetooth ve IP68 su geçirmezlik sertifikası cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Şimdi esas konumuza dönecek olursak; Polonya kaynaklı yakın tarihli bir sızıntıda Samsung Galaxy Note 9’un 1000 doların altında fiyat etiketine sahip olduğu söylenmiş ve renk seçenekleri hakkında bazı bilgilere yer verilmişti. Buna göre yeni cihazın Siyah, Mor ve Gri olmak üzere üç faklı renk ile satışa sunulacağı aktarılmıştı fakat son gelen bilgilere göre Mor renginin yanı sıra bazı pazarlarda Lila renginin de satışa sunulacağı aktarılıyor. Renk konusunda hangi ülkelerde hangi modellerin satışa çıkacağını bekleyip göreceğiz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/press-render-of-galaxy-note-9-in-lilac-purple-appears_id106853
8
7
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
8
7
3
2
2