Ülkemizde Satışına Başlanan Motorola'nın Android 7.0 Alacak Cihazları Belli Oldu

0
0
0
0
0
Saf ve temiz android deneyimi yaşatan markalardan biri olan Motorola'nın hangi telefonlarına Android 7.0 Nougat geleceği belli oldu.

Android 7.0 Nougat’ın resmi olarak çıkışının ardından firmalar da yavaş yavaş hangi telefonlarına güncellemeyi dağıtacaklarını açıklamaya başladılar. Şimdiye kadar birçok firma, Android 7.0 Nougat güncellemesini vereceği cihazları açıklaması sonrasında ülkemizde Moto G4 satışına başlamıış, Moto Z'ye ise kısa sürede başlayacak olan Lenovo'nun satın aldığı Motorola da listesini duyurdu.

Bu duruma göre sırasıyla, Moto G (4. Nesil), Moto G Plus (4. Nesil), Moto G Play (4. Nesil), Moto X Pure Edition (3. Nesil), Moto X Style, Moto X Play, Moto X Force, Droid Turbo 2, Droid Maxx 2, Moto Z, Moto Z Droid, Moto Z Force Droid, Moto Z Play ve Moto Z Play Droid cihazlarına güncelleme veredeğini duyuran firma, aynı zamanda bir süredir beklenen ve sonunda resmi olarak dün gelen Nexus 6'yı da listesinde duyurmuş.

Kısa süre sonra satışına başlanacak olan ve daha Türkiye’de satışa çıkmadan Webtekno olarak IFA 2016'da yapmış olduğumuz Moto Z ön incelemesini aşağıdan izleyerek telefon hakkında şimdiden kısa bir bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaynak : http://androidandme.com/2016/10/news/motorola-announces-list-of-smartphones-receiving-nougat/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0