Umidigi, 6.150 mAh Bataryalı Telefonu 'Power 3'ü Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

27
8
3
2
0
Çinli teknoloji üreticilerinden Umidigi, devasa bir bataryaya ve üstün donanımsal özelliklere sahip olan yeni akıllı telefonu "Power 3"ü duyurdu. Şirketin yeni telefonu 11 Kasım itibarıyla dünya genelinde satın alınabilecek.

Çinli teknoloji üreticilerinden bir tanesi olan ve Türkiye'de de aktif olarak hizmetlerini sürdüren Umidigi, yeni akıllı telefonu "Power 3"ü düzenlediği bir etkinlikle duyurdu. Hem devasa bir bataryaya hem de dörtlü kamera kurulumuna sahip olan Power 3, 11 Kasım itibarıyla Çin'in en büyük e-ticaret platformu AliExpress üzerinden satın alınabilecek.

Power 3, şirketin geçtiğimiz dönemlerde piyasaya sürdüğü Power modelinin halefi olarak geliyor. MediaTek Helio P60 işlemcisinden güç bulan telefon, bu gücü 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile de destekliyor. Power 3'ün sahip olduğu microSD kart desteği, telefonun hafızasının 256 GB daha arttırılmasını sağlıyor. 

Karşınızda Umidigi Power 3

Power 3

Power 3, 6.53 inç boyutunda olan ve tüketicilere FHD+ çözünürlük sunan bir ekranla birlikte geliyor. Telefonun ekranında herhangi bir çentik bulunmuyor ancak telefonun sol üst bölümünde bir delik yer alıyor. Bu delik 16 megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerayı saklıyor. Sadece 4.5 milimetre boyutunda olan kamera, kullanıcıların görüş açısını neredeyse hiç kısıtlamıyor

Telefonun arka kısmında bulunan yapay zeka destekli dörtlü kamera kurulumu ise tüketicilere fazlasıyla kaliteli bir görüntü sunuyor. Öyle ki bu telefonun ana arka kamerası 48 megapiksel çözünürlüğünde ve bu kameraya 13 megapiksel çözünürlüğündeki ultra geniş açılı sensör, 5 megapiksel çözünürlüğündeki makro kamera ve 5 megapiksel çözünürlüğündeki derinlik sensörü eşlik ediyor.

Power 3

Tüm bu özelliklere sahip olan Power 3'ün devasa batarya kapasitesi ise 6.150 mAh. Şirket yetkilileri, bu batarya ile 11 saat boyunca oyun oynanabileceğini, 29 saat boyunca video izlenebileceğini, 55 saat boyunca telefon görüşmesi yapılabileceğini ve 566 saat telefonun açık bir şekilde bekleyebileceğini söylüyorlar.

Umidigi Power 3 teknik özellikleri

  • 6.53 inç boyutunda, FHD+ (1080 × 2340 piksel) çözünürlüğünde delikli ekran
  • MediaTek Helio P60 işlemci
  • 4 GB LPDDR4X RAM, 64 GB depolama alanı (microSD desteği)
  • 16 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera
  • 48 megapiksel çözünürlüğünde f/1.79 diyafram açıklığında ana arka kamera
  • 13 megapiksel çözünürlüğünde 120 derecelik ultra geniş açılı sensör
  • 5 megapiksel çözünürlüklerinde derinlik sensörü ve makro kamera
  • Arka kısımda bulunan parmak izi okuyucu sensörü
  • Android 10 işletim sistemi
  • 18 watt hızlı şarj destekli 6.150 mAh batarya

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan Umidigi Power 3'ün fiyatı ise 200 dolar (yaklaşık 1.150 TL + vergiler) olarak belirlendi. Ürün şimdiden Umidigi'nin AliExpress mağazasına eklenmiş durumda ve şirket, ürünü şimdiden sepetine ekleyenlere bazı indirimler yapacağını da söylüyor. Ancak ürün tahmin edebileceğiniz gibi Türkiye'ye teslim edilemez olarak görünüyor.

Kaynak : https://www.igeekphone.com/umidigi-power-3-launched-with-6150mah-battery-48mp-camera-and-android-10/
27
8
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
27
8
3
2
0