Uncharted'ın Fan Yapımı Olduğuna İnanmayacağınız 15 Dakikalık Kısa Filmi

40
3
2
1
1
Uncharted'ın Fan Yapımı Olduğuna İnanmayacağınız 15 Dakikalık Kısa Filmi
Firefly'daki üstün performansıyla tanınan Nathan Fillion'un başrolünü üstlendiği 15 dakikalık yarı profesyonel kısa film, Uncharted fanatikleri tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı

Son dönemde oyun tutkunlarının en sevdiği oyunlardan biri olan Playstation için özel olarak üretilmiş Uncharted serisi, oyunların tabanına oturtulan hikayesi ile beyaz perdeye göz kırpabilme potansiyeli barındırıyordu. Özellikle oyunun fanatikleri tarafından Uncharted’a dair bir filmin ihtimali dahi ütopik derecede güzel gelirken Sony bu konuda hiçbir adım atmıyordu.

Geçtiğimiz günlerde Uncharted tutkunlarını sevindirecek bir kısa film, internet ortamına sunuldu. Yönetmenliğini Allan Ungar’ın üstlendiği kısa filmde; Nathan Drake karakterini Firefly ile gönüllere taht kuran Nathan Fillion canlandırırken, Sully rolüne Stephen Lang, Elena rolüneyse Mircea Monroe hayat verdi.

Nathan’ın Afonso de Albuquerque ve Ferdinand Macellan’ın hazinesinin peşinden koştuğu macera, 15 dakikalık orta metraja yakın bir kısa film ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor.   

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/07/16/nathan-fillion-fitting-star-uncharted-fan-film/?guccounter=1
40
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
40
3
2
1
1