Uncharted Oyununun Filmi Geliyor (Vizyon Tarihi ve Başrol Belli Oldu)

43
22
3
1
0
PlayStation'ın sevilen oyun serilerinden olan Uncharted'ın çekimlerine devam eden filminin, vizyona giriş tarihi belli oldu. Sony tarafından yapılan açıklamalarda, filmin 18 Aralık 2020'de vizyona gireceği ifade edildi.

PlayStation konsollarında oynanabilen ve oyunseverler tarafından yakından takip edilen, üçüncü şahıs aksiyon mecara nişancı oyunlarından olan Uncharted'ın filmi için çalışmalar sürüyor. Yaklaşık 6 ay önce Sony tarafından duyurulan filmin vizyon tarihi ile ilgili ilk açıklamalar Sony tarafından yapıldı. Buna göre sevilen oyunun film versiyonu vizyona 18 Aralık 2020'de girecek.

Filmin en dikkat çeken detaylarından bir tanesi de son Spider Man filmiyle yakından tanıdığımız Tom Holland'ın bu filmde başrol olacağı. Yönetmenliğini Dan Trachtenberg'in yapacağı filmin senaryosu ise Jonathan Rosenberg ve Mark Walker tarafından yazıldı. 

Filmin konusu ile ilgili şu an için herhangi bir bilgi yok. Filmin, popüler oyunla nasıl bir bağ kuracağı, iki yapımın nasıl bütünleştirileceği de şu an için bilinmiyor. Buna rağmen filmin konusuyla ilgili olarak sadece birkaç söylenti mevcut. Bu söylentilerden en güçlü olanı filmin konusunun, oyunun baş kahramanı olan Nathan Drake'in (Tom Holland), Victor Sullivan ile olan maceralarının anlatılacağı yönünde.

Filmle ilgili daha detaylı bilgileri edinmek için Sony tarafından yapılacak olan açıklamaları beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/the-uncharted-movie-starring-tom-holland-finally-h/1100-6467453/
43
22
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
43
22
3
1
0