Universal Robots İle Sadece 87 Dakikada Robot Programcısı Olabilirsiniz

17
2
2
0
0
Robot teknolojisinin öncü firmalarından Universal Robots, müşterilerine daha çok destek verebileceği yeni çözümler üretiyor. Cobot üretiminde öncü olan UR, yeni çalışmaları ile göz dolduruyor.

Universal Robots, UR+ ve UR Akademi ile sektörde rekabeti arttıracak gibi gözüküyor. UR+, robot kurulumu için gerekli olan tüm detaylar ve ihtiyaç duyduğunuz her şey ile ilgili kullanıcılara destek verecek. UR Akademi ise 87 dakikada robot programcısı olma şansı tanıyor. Her iki hizmetin de ücretsiz olması diğer dikkat çeken detay. 

Universal Robots+, gereksinimlerinizi mükemmel bir şekilde karşılayan bir UR robot uygulamasını özelleştirmek için son teknoloji ürün sunan çevrimiçi bir showroom. İhtiyacınız olan aksesuarlardan görsel kameralara ve yazılıma kadar her şeyi tek bir yerde bulabilirsiniz. Tüm ürünler; basit kurulum, güvenilir çalışma, sorunsuz kullanıcı deneyimi ve kolay programlama sağlayan UR robotlarıyla mükemmel bir şekilde bütünleşmek üzere test edilmiş ve onaylanmıştır.

UR Akademi ise robot programlamaya ilgi duyanlara eğitim almaları için geliştirilmiş bir eğitim modülü. Modül içerisinde etkileşimli simülasyonlar aracılığı ile eğitiminizi uygulamalı olarak tamamlama şansına sahip oluyorsunuz. Uygulama; İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca ve Çince dilleri ile sunuluyor. Distribütör veya entegratör firmalar için de ayrı eğitim sunan Akademi’nin Türkçe dil desteğinin ilerleyen günlerde yayınlanacağı da söylendi.

17
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
2
0
0