Ünlü Analist: “Note 7 Kullanıcılarının Yarısı iPhone 7’ye Geçecek!”

0
0
0
0
0
Note 7 mağdurlarının hangi telefonlara yöneleceği konuşulurken dünyaca ünlü analist Ming-Chi Kuo'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Samsung, Galaxy Note 7 patlamalarının ardı arkası kesilmeyince kendi telefonunu, ve muhtemelen Note serisini, tamamen iptal etmek zorunda kaldı. Bunun ardından açıkta kalan kullanıcılar ise mutlaka farklı telefonlara yönelecekler.

Ünlü güvenlik analisti Ming-Chi Kuo’ya göre, Note 7 kullanıcılarının, yani yaklaşık 12 milyon kullanıcının yarısını oluşturan 5-7 milyon civarı kişinin yeni iPhone 7 ve 7 Plus’a yöneleceğini söyledi. İki iPhone modeli arasında ise daha çok iPhone 7 Plus modelinin tutulacağını belirten analist, bunun nedeni olarak Note 7 gibi büyük form faktörüne sahip olması ve çift kamera kurulumunu gösterdi.

Bahsettiğimiz bu analiz uzmanı Ming-Chi Kuo, Apple’a oldukça yakın biri ve sadece iPhone satış rakamları değil, iPhone çıkmadan önce yaptığı tahminlerde bile çoğunlukla haklı çıkan dolu bir zât-ı muhterem.

Note 7 kullanıcılarının geriye kalan yarısının çoğu ise yine analistimize göre Huawei’ye yönelecek. Samsung’a sadık kalıp diğer Galaxy modellerine yönelen ufak bir kesim de olmakla birlikte elindeki Note 7’den vazgeçmeyecek olan bir grup da bulunuyor. Vazgeçmemelerinin sebebi Samsung’u çok sevmelerinden öte, telefonun sahip olduğu ve şuan eşi olmayan özellikler. Bu özelliklerden en önemlisine de İris Tarayıcı diyebiliriz.

Siz Note 7 mağduru olsaydınız ne yapardınız? Telefonun özellikleri patlama riskine değer miydi?

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Ming-Chi-Kuo-believes-half-of-Note-7-owners-will-switch-to-iPhone-7_id86664
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0