Ünlü Apple Analisti, 2020'deki iPhone'lar İçin Önemli Açıklamalarda Bulundu

24
11
8
2
1
Apple'ın her sene yeni iPhone'ları tanıttığı etkinliğe sadece birkaç gün kaldı. Bu etkinlikte iPhone 11 tanıtılacakken gelecek seneki iPhone'lar için iddialar ortada dolaşmaya başladı bile.

Tecrübeli Apple analisti Ming-Chi Kuo, 2020 iPhone programına ilişkin tahminlerini vurgulayan yeni notlar yayınladı. Artık hakkında neredeyse her şeyi bildiğimiz iPhone 11'den sonra çıkacak olan yeni Apple telefonu için dikkat çekici noktalar var. Ming-Chi Kuo, gelecek yıl çıkacak olan iPhone modeli için önceliğin yüksek bant genişliği teknolojisi olacağını söylüyor.

Birçok şirket, yavaş yavaş 5G'ye geçiş yapmaya başladığı hâlde Apple'dan bu konuda herhangi bir adım göremiyorduk. Görünen o ki ABD'li şirket, bu teknolojiye önümüzdeki sene geçiş yapmaya başlayacak. Kuo’nun notları, 2020 iPhone programı için en büyük satış nedenlerini içeriyor. Bu notlar, 3 anahtar yeniliği listeliyor.

İşte o yenilikler:

iphone

  1. Tamamen yeni bir tasarım
  2. 5G desteği
  3. Kamera iyileştirilmesi

Bu yenilikler ve güncellemeler ile iPhone’un yıllar geçtikçe piyasaya hâkim olacağı Kuo’nun tahminleri arasında yer alıyor.

Apple, iPhone tasarımunda büyük değişikliğe gitmeyi planlıyor:

Büyük bir tasarım değişikliği için gelecek yıla kadar bekleyen Apple’dan, iPhone 11 serisinin yeni kamera modülü haricinde iPhone X ve iPhone XS ile aynı tasarıma sahip olması bekleniyor.

Kuo’nun tahminleri arasında 2020 iPhone kameralarında ToF teknolojisinin kullanılacağı, fotoğraf kalitelerinin arttırılacağı ve 3D derinlik algısının iyileştirilerek arttırılmış gerçeklik teknolojisinde yenilikler yapılacağı yer alıyor. Bütün bunların yanında iPhone’un yapacağı tasarım değişikliğiyle OLED iPhone’ların piyasaya sürüleceği ve 5,8 ile 6,5 inç iPhone XS ve XS Max yerine 5,4 ile 6,7 inç modellerin geleceği de belirtiliyor.

Notlarda belirtilen diğer tahminler arasında ultra geniş bant özelliği ile alakalı ayrıntılar yer alıyor. Daha önce iPhone 11 ile ultra geniş bandın kullanılacağını söyleyen Kuo, kısa menzilli sinyal sistemini kullanan iBeacons’un, cihazlardaki konum algısında iyileştirmeler yapabileceğini de belirtti.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/09/06/kuo-key-2020-iphone-upgrades-will-be-all-new-design-5g-and-improved-cameras/
24
11
8
2
1
Emoji İle Tepki Ver
24
11
8
2
1