Ünlü Hacker Ares: Hackerların Sizin Gibi Sıradan Bir Hayatı Yok

2
1
1
0
0
Ünlü Hacker Ares: Hackerların Sizin Gibi Sıradan Bir Hayatı Yok
Ünlü hacker Ares, bilgisayar korsanlarının günlük yaşantısından ve ABD’deki saldırılarla Rus hackerların neden bağlantısının olmadığından bahsetti.

Hacker partilerine en son 10 yıl önce katıldığını, buradaki arkadaşlarıyla da artık pek görüşmediğini söyleyen ünlü hacker Ares, son zamanlarda ABD ile Rusya arasındaki siber saldırı krizinden de bahsetti.

Bilgisayar korsanlığını kendi çıkarları için kullanan ‘gölge hackerlar’ hakkında bildiklerini söyleyen Ares, onların yaşantılarının farklı olduğunu, yalnızca sayfaları çökerterek para kazandıklarını söyledi. Ayrıca sıradan insanların uyuduğu zamanlarda bu hackerların bilgisayar başında olabileceğini, gece gündüz kavramlarının tam tersi işlediğini belirtti.

Anonymous artık bir dünya markası

Ünlü hacker grubu Anonymous ve IŞİD’le olan mücadelelerinden de bahseden Ares, artık onlarca hacker grubunun Anonymous adına hareket ettiğini ve bu ismin bir marka haline gelmesi sebebiyle eylemlerinin dünya çapında ses getirdiğini söyledi.

Son olarak Rusya ve ABD arasındaki siber çekişmeler hakkında konuşan Ares, "Açıkça söyleyeyim, ABD, histerik bir kadın gibi davranıyor. Sonu olmayan suçlamaların büyük bölümü uydurma ve mesnetsiz" ifadelerini kullandı.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0