Ünlü İsimlerin Gözyaşlarına Boğulmasına Sebep Olan Kamu Spotu

0
0
0
0
0
Ünlü İsimlerin Gözyaşlarına Boğulmasına Sebep Olan Kamu Spotu
Yalnızca istatistik okuyacaklarını zannederek kamera karşısına geçen ünlü isimler, trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Gökhan Demir’in otopsi raporunu ve fotoğrafını görünce gözyaşlarını tutamadılar.

Gökhan Demir, 27 Temmuz 1994’te tek yumurta ikizi olarak kardeşi Oğuzhan’la birlikte dünyaya geldi. 2012 yılında liseyi bitiren ikizler, daha sıkı hazırlanıp iyi bir üniversiteye yerleşme hayalindeydiler fakat 19 Ekim 2012’de meydana gelen korkunç kaza sonrası Gökhan, 9 gün kaldığı yoğun bakımdan çıkamayarak hayatını kaybetti.

Hatalı sollama sonucu yaşanan kazayla ilgili olarak senaryosunu ve yönetmenliğini Ali Vatansever’in yaptığı ve Emre Altuğ, Ecem Özkaya Üstündağ, Olgun Toker gibi ünlü isimlerin rol aldığı bir kamu spotu hazırlandı. Yalnızca istatistiksel veriler okuyacaklarını zanneden ünlü isimler, bir anda Gökhan Demir’in otopsi raporuyla ve fotoğrafıyla karşılaştılar. Beklemedikleri bir görüntüyle karşılaşan ünlüler, kameranın kayıtta olduğundan habersiz olarak birazdan aşağıdaki videoda izleyeceğiniz tepkileri gösterdiler. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0