Ünlü Rapçi Kanye West, Apple ve Tidal Arasındaki Savaşın Bitmesini İstiyor

1
0
0
0
0
Müzik servisleri arasındaki savaşlar artık müzisyenleri de rahatsız etmeye başladı.

Çevrimiçi abonelik sistemiyle çalışan müzik servisleri arasındaki kavgalar bir türlü bitmek bilmiyor. Apple’ın Spotify’a karşı haksız rekabet ortamı yarattığı iddialarıyla Apple ve Spotify ciddi anlamda birbirlerine girmişken Apple öte yandan Apple Music dışındaki müzik servisleriyle arasındaki husumeti de sürdürüyor.

Tidal ve Apple Music arasındaki özel içerik kavgasıyla Apple’ın Jay Z'nin sahibi olduğu Tidal’ı kendi bünyesine katarak susturmak istemesine kadar ilerledi. Bir türlü anlaşmaya varamayan tarafların satın alma görüşmeleri devam ederken ABD’li ünlü rapçi ve hip-hop prodüktörü (ülkemizde genelde Kim Kardashian'ın sevgilisi olarak tanıdığımız) Kanye West, Tidal ve Apple arasındaki özel içerik savaşının bitmesini istediğini Twitter hesabından duyurdu.

Özel içeriklerin pek de adil olmadığını savunan West, bir an önce Apple ve Tidal arasındaki kavganın sona ermesi için Apple’ın Tidal’a istediği rakamı vermesi ve bünyesine katması gerektiğini söyledi. Müzik servisleri arasındaki savaş devam ederken bu mesaj da Tidal ve Apple arasındaki husumeti etkileyebilir.

Öte yandan Deezer, Spotify ve Tidal’ın arasına Apple Music’i katmadığımızda neredeyse hiçbir problem yok. Diğer servisler kardeşçe hizmetlerini sürdürürken Apple’ın zirveyi alma hırsı müzik servisleri arasında sorunlara neden oluyor gibi. Bakalım Apple mu mücadelesini kazanıp açık ara müzik servisleri arasında zirveye oturabilecek mi?

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0