Ünlü Ressam Bob Ross'un Efsanevi Sesi Artık Bir Mobil Uygulamada Yer Alacak!

20
4
0
0
0
PBS kanalında yaptığı efsanevi "The Joy of Painting" programıyla tanınan ünlü ressam Bob Ross, 1995 yılında ölmüştü. Ünlü ressamın programının videoları ise, ölümünden yıllar sonra bile Youtube üzerinden milyonlarca kez izlenmeye devam ediyor.

Bob Ross'un yaptığı programa dair videolar, özellikle uykuya dalmakta güçlük çeken insanlar tarafından hayli seviliyor. Ressamın rahatlatıcı sesi, programı sunduğu zaman da izleyicilerden uyumalarına yardımcı olduğu konusunda binlerce teşekkür mektubu almasına neden oluyordu.

Calm adlı meditasyon ve sakinleşme odaklı ünlü bir mobil uygulama da, "Uyku Hikayeleri" adlı yeni bir özelliğini eklediğini duyurdu. Kullanıcıların uyumasını kolaylaştırmak için çeşitli anlatılar içeren bu özellikte, Bob Ross'un ünlü programının ses kayıtları da yer alıyor.

Hem iPhone hem de Android üzerinde yer alan uygulama, Ross'un sesini lisanslayarak artık Youtube üzerinden video açarak ressamı dinleme zorunluluğunu da ortadan kaldırmış oldu. Ross, programının insanlara uykuya dalmaları konusunda yardımcı olduğunu biliyor ve bu durumdan memnun olduğunu da dile getiriyordu.

Zamanında programını hiçbir ücret talep etmeden yapan Ross'un milyonları sakinleştirmiş o sesini dinlemek için Calm uygulamasını buraya tıklayarak Android için, buraya tıklayarak ise iPhone için indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/bob-ross-app-875874/
20
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
0
0
0