Ünlü Sosyal Medya Platformu Instagram, 1 Milyar Aktif Kullanıcıya Ulaştı

17
8
7
4
3
Bir zamanlar var olan MSN’in, Facebook’un yerini şimdilerde Instagram aldı. Son dönemlerin en popüler platformlarından olan Instagram, bugün yaptığı açıklamada 1 milyar aktif kullanıcıya ulaştıklarını belirtti.

Sürekli olarak gelişerek, kullanıcılarını kendine daha çok bağlayan Instagram, özellikle ‘Hikayeler’  işlevini bünyesine katması sonrası, hayatımızda ayrı bir yer edindi. Fotoğraf paylaşmaktan hoşlanmayan kişilerin dahi gün içerisinde birçok defa hikaye eklediği bu mecra, şimdilerde neredeyse tüm sosyal medya uygulamalarını bizlere unutturdu.

Facebook’un sayıca daha fazla kullanıcı sayısı olmuş olsa da Instagram, son dönemlerde çıkan en iddialı uygulama olarak gösteriliyor. Öte yandan yaptığı yeni atılımlarla da servetini genişleten sosyal medya devi, çok yakında Facebook’u da geride bırakacak desek sanıyorum yanlış olmaz.

Instagram, ulaştığı 1 milyar aktif kullanıcı sonrası; WhatsApp, Google Chrome ve YouTube’un bulunduğu prestijli uygulama ve hizmet kulübüne katılmış oldu. Veriler, henüz 2018’in ilk çeyreğine ait olmuş olsa da Instagram, bu şekilde çizgisini bozmadan ilerlemeye devam ederse, çok daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilir olacaktır.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/instagram-monthly-active-users-1-billion-2018-6?utm_source=feedly&utm_medium=referral
17
8
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
17
8
7
4
3