Efsane İsim Ercan Taner Kafa Topu 2’ye Spiker Olarak Geliyor!

51
13
11
3
3
Efsane İsim Ercan Taner Kafa Topu 2’ye Spiker Olarak Geliyor!
Masomo tarafından geliştirilen, dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncusu bulunan Kafa Topu 2 için büyük bir güncelleme yolda. Efsanevi spiker Ercan Taner, Dünya Kupası güncellemesiyle birlikte yakında geliyor.

İlk Kafa Topu oyunuyla büyük bir sükse yaratan Masomo, yakın zamanda Kafa Topu 2 projesini de hayata geçirmişti. Oyun Türkiye başta olmak üzere çeşitli ülkelerde o kadar çok sevildi ki, Masomo’nun oyunculara büyük bir sürpriz yapmasının vakti geldi. Türkiye’nin en unutulmaz seslerinden birisi olan ünlü futbol spikeri Ercan Taner, yakında Kafa Topu 2’deki maçlarınızı anlatmak için geliyor. 

Bildiğiniz üzere Ercan Taner, sadece sesini dinleyerek maçı izlemiş kadar olduğunuz bir isim. Bu nedenle Kafa Topu 2’deki 90 saniyelik heyecanlı mücadeleler için daha etkili bir isim olamazdı. Kendisinin o meşhur “Allahım Gool!” nidalarını daha şimdiden duyar gibiyiz. 

()

Kafa Topu 2, an itibariyle uygulama mağazalarındaki en popüler oyunlardan birisi. Biliyoruz ki Ercan Taner’in sesi sayesinde daha da başarılı olacak. Aynı zamanda Masomo ekibinin bir sürprizi daha var. Yakında yayınlanacak güncellemenin bir diğer önemli parçası da Dünya Kupası olacak. Biliyorsunuz ki 2018 yazında futbola ara vermiyor, Dünya Kupası turnuvasının heyecanıyla maçları iple çekiyoruz. 

Dünya Kupası ve Ercan Tanerle spiker güncellemesi yakında sizlerle olacak. Eğer hala oyuna başlamadıysanız, aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

Güncelleme için beklerken Kafa Topu 2’yi Instagram hesabından takip etmeyi unutmayın dostlar, şimdiden iyi eğlenceler :)

51
13
11
3
3
Emoji İle Tepki Ver
51
13
11
3
3