Ünlü Yönetmenin Kullandığı Tesla Model S, Sürüş Esnasında Alev Aldı (Video)

50
8
5
3
1
Ünlü Yönetmenin Kullandığı Tesla Model S, Sürüş Esnasında Alev Aldı (Video)
Amerika Birleşik Devletleri'nde oyuncu Mary McCormack'ın eşinin kullandığı Tesla Model S, sürüş esnasında aniden yanmaya başladı.

Ünlü oyuncu Mary McCormack'ın yönetmen eşi Michael Morris'in kontrolündeki araçtan, ortada herhangi bir olumsuz durum olmamasına rağmen dumanlar yükselmeye başladı. Çevredekiler tarafından uyarılmasının ardından aracını kenara çeken 44 yaşındaki yönetmen, büyük bir facianın eşiğinden dönmüş oldu.

İngiliz yönetmen Michael Morris, aracında herhangi bir problem olmadığını ve kaza gibi bir durumun da söz konusu olmadığını belirtti. Oyuncu eşi Mary McCormack, olay anına ilişkin bir videoyu paylaşarak tweet attı ve Tesla'nın açıklama yapması gerektiğini belirtti.

McCormack, Tesla'yı etiketlediği Tweet'in de şu sözleri kullandı: "Bugün kocama ve arabasına olanlar buydu. Santa Monica Bulvarı'ndaki trafikte ilerlerken kaza olmamasına rağmen bunlar yaşandı ve neyse ki çevredikler uyardı. Tanrı'ya şükürler olsun ki çocuklarımız eşimle birlikte arabada değildi."

Son zamanlarda kazalar ile başı dertte olan Tesla için kabus gibi bir olay daha yaşanmış oldu. Çevredekilerin dikkati sayesinde bir facianın eşiğinden dönülmesine rağmen bu olay Tesla'nın başını ağrıtacak gibi durmakta. Ünlü oyuncunun paylaştığı Tweet, kullanıcılar tarafından çokca paylaşıldı ve videonun altında otomobil firması Tesla sıkça eleştirildi.

Kaynak : https://electrek.co/2018/06/16/tesla-model-s-battery-fire-investigating/
50
8
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
50
8
5
3
1