Ünlü YouTuber, 2. Dünya Savaşından Kalma Bir Alman Sığınağının İçini Görüntüledi

79
9
2
2
1
Ünlü YouTuber W2HistoryHunter, 2. Dünya Savaşı'ndan günümüze kadar sapasağlam kalabilmiş bir Alman askeri sığınağının içine girerek sığınağın içini görüntüledi.

Tarihin en kanlı savaşı olarak kayıtlara geçen 2. Dünya Savaşı’ndan kalma sığınakları, gizli tünelleri ve diğer kalıntıları araştırarak takipçileri ile paylaşan W2HistoryHunter, son paylaştığı video ile yine 2. Dünya Savaşı’ndan günümüze kadar bozulmadan kalan bir Alman sığınağını takipçilerine gösterdi.

Üzerinde yetişen ağaçlar ve yabani otlar nedeniyle neredeyse tamamen görülemez halde olan sığınağın içerisinde bulunan yazılar nedeni ile 1943 yılında inşa edildiği düşünülüyor. Askerlerin ısınmak için kullandıkları soba da dahil olmak üzere sığınağın içindeki neredeyse yapılar ve araçlar ilk günkü gibi sapasağlam duruyor.

Sığınağın içerisindeki orijinal hava filtreleri dahi 1943 yılından günümüze kadar sağlam bir şekilde kalabilmiş. Sığınağın içinde çok az sayıda yazılı materyal bulunuyor. 2. Dünya Savaşı dönemindeki üstün Alman mühendisliği ile inşa edilen sığınaktaki ahşap bölümler bile sağlam bir şekilde günümüze kadar dayanmayı başarmış.

1943 yılında inşa edildiği düşünülen 2. Dünya Savaşı’ndan kalma sığınağı aşağıdaki fotoğraflardan inceleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.haberturk.com/2-dunya-savasi-ndan-kalma-gizli-alman-siginaginin-icini-goruntuledi-2047324
79
9
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
79
9
2
2
1