Ünlü YouTuber, Otomobil Koleksiyonu İçin İnşa Edeceği Evin Devasa Bütçesini Açıkladı

60
35
17
12
10
Oldukça geniş bir yüksek performanslı otomobil koleksiyonuna sahip olan Amerikalı YouTuber TheStradman, yürekleri hoplatan bu araçları için yaklaşık 1 milyon dolar değerinde bir ev inşa etmeye hazırlanıyor.

Stradman, 2,1 milyondan fazla aboneye sahip kanalı ve yüzbinlerce kişi tarafından izlenen videoları ile dünyanın en popüler otomotiv odaklı YouTuber’larından bir tanesi. 

Parlak turuncu bir Lamborghini Gallardo’dan Corvette’e, tamamen özel olarak tasarlanmış bir Ford Focus RS’ten Ferrari Enzo’ya kadar inanılmaz bir otomobil koleksiyonuna sahip olan ünlü isim, tüm bu arabaları barındıracak devasa bir ev inşa etmeyi planlıyor.

Stradman’ın “Ahır” olarak nitelendirdiği evin 3500 metrekarelik alt katında 13 araç olacak, üst katlarda ise iki daire ve bir ofis bulunacak. Elbette, tüm bu fantastik arabaları içine alacak bir ev inşa etmek pek de ucuz değil. Söz konusu yapı için kendine 900.000 dolarlık bir bütçe belirleyen ünlü YouTuber, karşılaştığı arazi fiyatları sebebiyle biraz hayal kırıklığına uğramış görünüyor.

stradman araba

Paylaştığı son videosunda inşa etmeyi istediği evin 3 boyutlu bir maketini gösteren Stradman, bu hafta birkaç kişiyle bir araya geldiğini ve kendilerine arazi ve evin inşası için toplam 1,5 milyon dolar fiyat verdiklerini söyledi. Maliyeti düşürmek için bazı ayarlamalar yapmak zorunda kalan YouTuber, ev için düşündüğü tırmanma duvarı, balkon ve bodrum fikrinden vazgeçtiğini ifade etti.

Kendi deyimiyle ‘ahır’ fiyatını 700.000 doların altına düşürdüğünü söyleyen Stradman, şimdi daha ucuz bir araziye baktığını belirtti.

Ünlü YouTuber’ın paylaştığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.dexerto.com/entertainment/youtuber-stradman-reveals-insane-cost-custom-built-car-centric-home-1121042
60
35
17
12
10
Emoji İle Tepki Ver
60
35
17
12
10