Untitled Goose Game'in Belalı Kazı, Resident Evil 2'ye Modlanıyor

19
1
1
0
0
Untitled Goose Game'in Belalı Kazı, Resident Evil 2'ye Modlanıyor
Resident Evil 2'ye sürpriz bir karakter daha konuk olmaya hazırlanıyor. Yeni bağımsız mod Untitled Goose Game'in yıldızı olan kazı, Raccoon City'ye musallat edecek.

Popüler Untitled Goose Game'in yıldızı olan kaz şimdi de Resident Evil 2'ye konuk oluyor. Raccoon City'ye salınan kaz artık oyuncuları sürekli öterek sinirlendirmeye hazır.

Yetenekli modcu Alister tarafından yapılan mod henüz bitmedi ancak sonlandığında bayağı başınızı ağrıtacak gibi görünüyor. Ayrıca dikkat çeken bir detay da kazın Mr. X'in ünlü meşhur şapkasını giyiyor olması. Mod tamamlandığında şapka kazın başında olmaya devam edecek.

Alister, "Şapkayı takmaya devam edecek, çünkü böyle çok süslü." diyerek takıntılı kazın Mr. X'in imajını taşımaya devam edeceğini belirtti. O şapkayı kazdan almak epey bir zor olacak gibi görünüyor.

Kaz, Resident Evil 2'ye modlanan ilk karakter değil. Daha önce San Andreas'tan Big Smoke ve Thomas The Tank Engine serisindeki lokomotif karşımıza çıkmıştı. Zavallı Claire ve Leon kendilerini neyin beklediğini bilmiyor...

Kaynak : https://kotaku.com/honk-someone-modded-the-goose-into-resident-evil-2-1839206985
19
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
1
1
0
0