Usain Bolt'un Efsane Fotoğrafını Çeken Kameraman ve Kamerası Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Rio 2016 Olimpiyatları'na damga vuran karelerden biri de Jamaikalı atlet Usain Bolt'a aitti. Bu efsane fotoğrafı çeken fotoğrafçı ve kameraman ortaya çıktı.

Rio 2016 Olimpiyat Oyunları’na damgasını vuran mücadelelerden biri de 100 metre erkekler koşusu oldu. Bu kategoride yarışan sporculardan biri de, dünya ve olimpiyat rekorunu elinde bulunduran atlet Usain Bolt olunca tüm dünyanın ilgisi bu müsabakaya çevrildi. 

Yarı final koşusu sırasında çekilen bir kare ise hem internette hem de medyada büyük ilgi uyandırdı. Usain Bolt’un diğer sporcuların bir hayli önünde, çok rahat bir şekilde koştuğunu gösteren bu fotoğrafı dün buradaki haberimizde sizler ile paylaşmıştık. Bugün ise olimpiyat ikonu olma yolunda ilerleyen o fotoğrafın öyküsü ortaya çıktı.

Stok fotoğrafçısı Cameron Spencer tarafından yakalanan kare bir Canon 1DX MK2 ile çekildi. 70 - 200mm lensin kullanıldığı çekimde odak uzaklığı 135 mm olarak açıklandı. 1/40 shutter hızında bu anı pozlayan fotoğrafçı Spencer, Usain Bolt’un yıllardır fotoğrafını çektiğini ve onu yakalamanın kolay olmadığını söyledi. Kamerasını mümkün olabildiğince dengede tutmaya çalıştığını belirten Spencer bunun için nefesini tuttuğunu da sözlerine ekledi.

Kameraman Cameron Spencer görev sırasında güneş kremi ile korunuyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0